HELP! A kutyám hányt valami fehér cuccot! (? )
Ma észrevettem, hogy a kutyámnak elég lankadt kedve van.. általában ugrál, játszik, harapdál - de ma elég szar kedve volt, feküdt, bújt, meg ilyesmi.. Észre vettem hogy ásni kezd egy lyukat, ami előtt elkezdett öklendezni, majd belehányt valami fehér, habszerű, nyálkás cuccot.. és elkezdte betemetni az orrával..
A kutyus 4-5 hónap körül lehet, Németjuhász, 8 hónapos korában volt utóljára féregtelenitve - gyanakszom hogy ez lehet a baja.. vagy túl ette magát a házi kosztból, és picit átcsapta.. SÜRGŐSEN HELP, MERT AZ ÁLLATORVOS NEM VESZI FEL A TELEFONT!
1. Pörkölt, kenyér, tej és hasonlók nem valók kutyának. Jó minőségű táppal vagy hússal kell etetni.
2. Oltásainak már mind meg kellene lennie. 4 hónapnál idősebb kutyának veszettségi oltással rendelkeznie kell, és persze chip-pel is. Ezek szerint chip sincs.
3. Féregteleníteni negyedévente kell, és bolha-kullancs ellen kezelni is.
Nemrég ment el az állatorvos, a kutya kapott egy infúziót, meg 2 szurit, aztán most jobban van. Megbeszéltem az orvossal, hogyha jobban lesz a kutya letudunk vele mindent. Tehát az oltásokat, féregtelenítést, stb.
Köszönöm a válaszokat, és a segítségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!