Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyabolha ha már nincs...

A kutyabolha ha már nincs kutya a lakásban, meddig él meg? Veszélyes az emberre?

Figyelt kérdés
Ha 1 napig volt a lakásban kutyánk, aki kutyabolhás volt, de elvittük aznap az állatdokihoz és ő megfürdette ilyen bolhairtós szerrel, nem lehet, hogy a lakásban is vannak kutyabolhák? A kutya már nincs a lakásban velünk...! Meddig él meg egy kutyabolha ha nincs már a környezetében kutyus? Van egy törpehörcsögünk is...arra nem mehet rá a kutyabolha esetleg? Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 20. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A bolhák melegvérű élőlények vérét szívják. (Ember, macska, kutya, bármi).

Meleg helyen sokáig elélnek.

Két köröm között szétpattintva tudod csak őket leszedálni. Minden más csak látszat, mert irtó vékonyak.

2015. dec. 20. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

sokáig megél kaja nélkül is. Ja és gyorsan tud közlekedni, szóval nagy távolság se gond.

Amiben vér van, azt örömmel letámadja.

2015. dec. 20. 09:54
 3/5 A kérdező kommentje:
De én kutyabolháról kérdeztem! Állítólag a kutyabolha a kutya vérét szereti...olvastam. Kérlek olvassátok el végig a kérdésemet!
2015. dec. 20. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy kutyabolha vagy macskabolha. Csak annyit jelent, hogy az adott élőlényen érzi magát a legjobban, de attól még mást is megcsíp. Emberen nem tud megkapaszkodni, mivel mi nagyjából szőrtelenek vagyunk, de attól még ruhában, szőnyegen, ágyneműben megbújhat, és onnan jár csípni.
2015. dec. 20. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a kérdésed, én az első válaszoló vagyok.

Sajnálom, de én a kutyabolháról írtam. De jó kísérletezést!

2015. dec. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!