A kutyabolha ha már nincs kutya a lakásban, meddig él meg? Veszélyes az emberre?
Figyelt kérdés
Ha 1 napig volt a lakásban kutyánk, aki kutyabolhás volt, de elvittük aznap az állatdokihoz és ő megfürdette ilyen bolhairtós szerrel, nem lehet, hogy a lakásban is vannak kutyabolhák? A kutya már nincs a lakásban velünk...! Meddig él meg egy kutyabolha ha nincs már a környezetében kutyus? Van egy törpehörcsögünk is...arra nem mehet rá a kutyabolha esetleg? Köszönöm a válaszokat!2015. dec. 20. 09:24
1/5 anonim válasza:
Szia!
A bolhák melegvérű élőlények vérét szívják. (Ember, macska, kutya, bármi).
Meleg helyen sokáig elélnek.
Két köröm között szétpattintva tudod csak őket leszedálni. Minden más csak látszat, mert irtó vékonyak.
2/5 anonim válasza:
sokáig megél kaja nélkül is. Ja és gyorsan tud közlekedni, szóval nagy távolság se gond.
Amiben vér van, azt örömmel letámadja.
3/5 A kérdező kommentje:
De én kutyabolháról kérdeztem! Állítólag a kutyabolha a kutya vérét szereti...olvastam. Kérlek olvassátok el végig a kérdésemet!
2015. dec. 20. 10:03
4/5 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy kutyabolha vagy macskabolha. Csak annyit jelent, hogy az adott élőlényen érzi magát a legjobban, de attól még mást is megcsíp. Emberen nem tud megkapaszkodni, mivel mi nagyjából szőrtelenek vagyunk, de attól még ruhában, szőnyegen, ágyneműben megbújhat, és onnan jár csípni.
5/5 anonim válasza:
Végigolvastam a kérdésed, én az első válaszoló vagyok.
Sajnálom, de én a kutyabolháról írtam. De jó kísérletezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!