Babavárás-francia buldog? Van egy 4éves kan kutyusunk. Születése óta a páromékkal él, felengedik az ágyra, ott alhat velük stb. mióta megtudtam, hogy babát várok én nem engedem ide mellénk.
A dokim azt mondta a kutyánkra, mikor terhes lettem: ne nyalogassa körbe, de azért szeresse nagyon.
És adott további tanácsokat, hogy lehet a kutyával megszoktatni azt, hogy terhes vagy és majd lesz baba, csupán a szagokkal. Pl. a megszületése előtt jóval már lehet nedves törlőkendőket, neogranormonos zsepiket, egyéb babánál majd használandó szagokat szétszórni a lakásban, hogy az állat magától értetődőnek tekintse majd az új jövevényt.
27 hkm
jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy féltékeny a babára a kutya..., ilyen nincs, meg kell neki tanítani, hol van a helye a falkában, és akkor nem fog bántani senkit
az a roti is nem azért bántotta a babát, mert féltékeny volt rá, hanem mert nem volt nevelve...
nekünk dobi-német juhász keverékünk volt, és egyszer sem bántott
"szeretém magunkkal vinni, mikor költözünk, "
Ezt nem értem, kifejtenéd?
Felmerült, hogy lepasszoljátok másnak?
Ha az ember kutyát vesz magához, akkor élete végégig felelősséget kell vállalni érte. Ha pedig változnak az életkörülmények (baba), akkor aszerint kell átalakítani a napirendeteket és a szabályokat, ennyi.
"szerintem bármire megtaníthatjuk"
4 év alatt ezek szerint semmit nem tanítottatok? Minden rá volt hagyva?
Mi bajod lenne tőle!?
Nekem is van egy 2éves Francia Buldogom és egy 3éves Argentin Dogom. A lányod egy éves,páromé 5. Semmi bajuk. Jól megvannak.
Az ágyra esetleg ne engedd fel a gyerek mellé .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!