Nem lesz semmi baja ugye? Sokaig fog meg elni, ugye?
Ne ömlengj!!! Fogd a kutyát és vidd orvoshoz!!!!!!!
Mindenki szereti a kutyáját aki egy kicsit is felelős gazdi, de én nem bírnám otthon kényelmesen várni az orvost, hanem fognm és elvinném egy normális felszerelt rendelőbe és kivizsgáltatnám!
Mit kezel ez az orvos??? Azt se tudja mi baja ...........
Nem arra ertettem az eletkeptelenseget, hogy nem vagy jo csaladfenntarto. Hanem hogy csak varod az orvost, aki hazhoz jon. Nem tudhattam, hogy 16 orat dolgozol. Orulok, hogy a kutyus jobban van.
Ne haragudj, szivbol sajnalom a bunkosagomat.😢
13/17 es voltam, nagyon orulok hogy helyrejott a kiskutyad, a frocsogokkel nem kell torodni. En egy nagyon gazdag orszagban elek es itt is elofordul hogy hazhoz hivjak az allatorvost mert nem lehet odavinni az allatot eppen. Pl. eleg vicces lenne mondjuk a tobb mazsas lovamat elvinni a rendelobe, sot ha idos ember szorul ra hirdetik is mint plusz szolgaltatast hogy szivesen kijon a hazhoz az allatorvos es ellatja a kutyat, cicat. Sok magyar agya ugy be van gyepesedve hogy az mar nevetseges. Nyilvan ha szukseges akkor ha megvizsgalta az allatorvos akkor vagy maga viszi be a korhazba ha mondjuk infuziora kell kotni vagy a gazda teszi ha be tudja vinni.
Egyebkent igazad van sok ember annyit se er mint a kis kutyusod laban a korom. Legyen szep karacsonyotok es meg sok hosszu evetek egymassal oromben, egeszsegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!