Ez csak szerintem tök bunkó dolog?
Figyelt kérdés
Elmentünk a kutyafuttatóba, de épp volt bent egy kutyus és a gazdája. Az én kutyám nem játszik más kutyákkal ezért kint álltunk, sétálgattunk a futtató mellett, nem akartunk betolakodni. Megjegyzem mikor már odaértünk a kutya eléggé lihegett és nem volt túl aktív már, tehát már egy ideje bent lehettek, bár ez csak feltételezés. 15 perc után megálltunk a kutyafuttató mellett, de figyelmet se szánva rám a gazdi tovább játszott a kutyájával.. Szerencsétlen kutyám már majdnem szívrohamot kapott annyira beakart menni.. Erre megjött a gazdi haverja elkezdtek ott dumálgatni, de közben néha rám néztek, de h mondták volna h ne haragudj de még egy fél órát maradnánk vagy akármi, helyette inkább tovább beszélgettek meg dobálták a kutyának a botot.. A kutya sokszor ment a kapuhoz és már nem is nagyon jászott, de a "kedves" gazdi annyira nem volt képes h odanyögjön annyit h "fél óra múlva megyünk majd akkor gyertek vissza".. Látták a kutyámon is mennyire sír és szeretne bemenni, de semmi reakció. Sőt a gazdi haverja még odament a kapuhoz és jól rázárta a kis akasztót amivel belehet csukni a kaput! 40 perc után eljöttünk. Ez csak szerintem bunkóság??? Nem az lett volna a minimum h odanyög egy mondatot vagy valami? Vagy csak én vagyok olyan h ha jön egy kutyás egyből megkérdezem h nem e akarnak bejönni vagy mondom nekik h nemsokára megyünk?! Eléggé felbosszantottam magam.. Elkeserít h vannak ilyen kutyások..2010. márc. 22. 15:51
31/37 anonim válasza:
ez a kérdező nevetséges,gyáva alak.
32/37 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDDD
2010. márc. 23. 19:31
33/37 anonim válasza:
xd=megfutamodás jele,nem akarja bővebben kifejezni gondolatait fél hogy a többieknek van igaza és megint lehordja mindenki mint a buta kérdésénél is.
34/37 A kérdező kommentje:
Jaj húzzál már innen a büdös francba! Lesz*rom az idióta fáradozásait az értelmetlen válaszolóknak ezért írtam csak ennyit. Figyelembe se veszem azt aki csak idióta mód tud "válaszolni" :) Az aki leírta h szerinte nem volt bunkó dolog és normális hangnemben annak elfogadom a véleményét. De aki csak tajparaszt módjára tud írni az pont nem érdekel! :) Remélem így már világos. :)
2010. márc. 24. 19:38
35/37 anonim válasza:
sajnos már megint buta vagy, de mint már mondtam ez nem a te hibát hanem a neveltetésed az oka.
37/37 anonim válasza:
Most komolyan miért viselkedtek így vele? Szerencsétlen feltett egy kérdést amire választ akart ennyi. Ha szerintetek hülye kérdést tett fel, akkor azt kulturáltan is meg lehet válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!