Tudnátok nekem olyan kutyát mondani, ami hasonlít jellemben a dalmatákhoz?
Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmazni, amire gondolok, de tetszik a megbízhatóságuk, csendességük, nyugalmuk, illetve, hogy valahogyan úgy viselkednek, mint akiknek jó ízlésük van.
Nem tudom máshogy megfogalmazni!
Talán kifinomultnak mondanám. Mint egy öltönyös úriember!
Megtetszett ez a tulajdonság, viszont nem ismerem az összes kuyatfajtát első kézből, így itt szeretnék érdeklődni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 5. 23:05
1/4 anonim válasza:
Agarak, esetleg? Ezek a tulajdonságok mind igazuk rájuk (: Illetve az északi szánhúzófajtáknál(bár a nyugalom nem az erősségük), meg a keleti fajták környékén érdemes nézelődni.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Köszönöm szépen a válaszokat! Agarak, talán. A szánhúzók valóban akkor izgázák. Most megfogta a szemem a berni pásztor. A golden nem egy nagy házőrző, de eltaláltad gyerekkorom kedvenc kutyafajtáját :)
Az agarak is szimpatikusak valóban, de tartok tőle, hogy megfognák a macsekokat.
Mégegyszer köszi! Ment a zöld kéz mindenkinek :)
2015. dec. 19. 08:59
4/4 anonim válasza:
Szívesen, örülök hogy segíthettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!