Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős koráig nő egy...

Mennyi idős koráig nő egy németjuhász? Magasság? Testsúly? Szélesség?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 08:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül egy éves koráig nőnek a kutyák magasságra, utána már csak szélességre. Másfél - két éves korára fejlődik ki teljesen.

Kanok marmagassága: 60-65centi, súlyuk: 30-40kg

Szukák marmagassága: 55-60centi, súlyuk:22-32kg

2010. márc. 22. 09:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A nagytestű kutyák kb. 1,5 éves korukig nőnek, aztán már csak izmosodnak, szélesednek, komolyodnak.
2010. márc. 23. 13:31
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
az 1. válasz szerintem nem igaz mert nekem 8 hónapos kan németjuhászom 56 kg, és elég sovány.....
2010. aug. 21. 17:41
 4/22 A kérdező kommentje:
ELSŐ VÁLASZ ADÓ A STANDARD SZERINT ÍRTA SZERINTEM. ÍGY AZ LENNE A HELYES...
2010. szept. 29. 22:56
 5/22 anonim ***** válasza:
A standardokat már elég régóta írták meg, azóta változtak a kutyák is./tenyésztés,szaporítás/
2010. okt. 12. 18:09
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát pont ez a probléma. Főleg német juhászkutyáknál venni észre, hogy törekednek hogy minél magasabb legyen az egyed. Pedig az lenne a fontos hogy megmaradjon a fajta jellege... Nem de?
2010. okt. 12. 18:48
 7/22 anonim ***** válasza:

17:41-nek:

Kivételek mindig vannak:)) A te kutyád is közéjük tartozik.

2010. okt. 12. 18:48
 8/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A kiállításon bőven van fajta jellegnek megfelelő egyed.

2010. okt. 12. 18:52
 9/22 anonim ***** válasza:

A standard változik - és miért kell egy német juhásznak alig nagyobbnak lenni egy macskánál?

Szerinted egy gazdinak milyen magasnak kell lennie és hány kilónak...?

2010. okt. 12. 18:53
 10/22 A kérdező kommentje:

Am nincsen német juhászkutyám.

Csak barátnőmnek van és most egy éves, kb most lehet 60-65cm mar magas. És állítólag a szüleit kiállításokra hordták. "De mégis derékig értek ülve". (azaz ezek szerint standard méretnek kéne megfelelniük) Ezért érdekelt, hogy nő e még a kutyus mert barátnőm állítja, hogy persze még rengeteget...

Nekem is volt német juhászom rendőr kutya szülőktől (egyik rokonom rendőr)DE az se volt vállig érő óriás. Csak egy közepes termetű gyönyörű német juhászkutya.

Amúgy nem hiszem, hogy egy 60-65 centis kutya alig nagyobb egy macskánál. És szerintem meg elég fontos, hogy fajta jellege megmaradjon ezért fontos, hogy honnan vesszük a kutyát mert szaporítóktól vásárolt és tovább szaporított kutya lesz a végén minden csak nem NJ.

Ezért van, hogy teljesen elveszti valódi formáját (sok más fajta is)

De mivel divat kutya volt, így sajnos rajta lehet észre venni talán a legjobban ezt a nem kellő változást...

Saját vélemény. Köszi a válaszokat.

2010. okt. 12. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!