Melyik a jobb border collie kennel? Sylvan moonlight vagy flower of old hill?
Szeretnék egy bordert és ez a két kennel a legszimpatikusabb, elsősorban sportolni szeretnék (agility, stb), de fontos lenne hogy jó legyen az idegrendszere is a kutyinak, mert családba jönne. Jelenleg 2 kutyám van (keverék).
Légyszi tapasztalatokat is írjatok ha tudtok, köszi.
ott most nagyon elmentek a terelővonal felé, nagyon munkás kutyák, nem családi kedvencnek valók. szerintem mindegyik jó, csak nem mindegy, hogy mire.
ha a sportokban már van tapasztalatod, a másik két kutyáddal, akkor is lehet újdonság egy border, még egy show-vonalú is. egy bb kutyával szerintem eredményesebb lennél, ha értesz hozzá, onnan azért szép számmal kerülnek ki sportkutyák. lehet, hogy egy show-kenneles kutyával is eredményes lennél, láttunk már ilyet. de azért vb-n nem ilyen kutyákkal nyernek.
nyilván ha nem vb a cél, akkor tök mindegy, milyen kutyával indulsz. találkoztam már kutyussal mindhárom kennelből, a legtöbbjük jó idegrendszerű, kedves kutya volt, rosszul nem fogsz járni egyikkel sem. csak kérdés, hogy bővebben mi lenne a célod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!