Ez valószínűleg olyan eset, amikor valaki megtalálja a kutyáját?
Gyalogosan mentem az utcán, láttam,hogy messzebb egy kistestű keverék kutya sétálgat az út egyik oldaláról a másikra.Nem volt ijedt, szimatolt, nyugodt volt.
Jött egy autó, megállt pár méterre a kutyától, a sofőr kinyitotta a vezetőoldali ajtót (nem szállt ki), a kutya meg a farkát csóválva pillanatnyi bizonytalanságot követően odafutott, és önként beugrott.Aztán láttam,hogy átül az anyósülésre, és a kocsi elment.
Kulturált autó volt, fehér sofőrrel.Ezt azért írom meg, mert hallottam,hogy bizonyos emberek, általában a rájuk jellemző autótípusok valamelyikével összeszednek kiskutyákat a harci kutyáiknak,hogy azok megöljék.
Persze nem csak ők tehetnek ilyet, de az autó nem az a tipikus rájuk jellemző BMW,Merci,Lada volt, így csak remélem,hogy valami ismerős vagy a gazdája lehetett.
(valamit szólt is a kutyának a vezető, lehet a nevét mondta, de azt sajnos nem értettem)
De gondolom egy barátságos kutya sem ugrál be csak úgy idegen autókba, nem?
A bizonytalanság után csóválta a fakárt, és futott a kocsihoz.
Az is lehet, hogy egy állatbarát volt, aki nem akarta, hogy a kóborlót elüsse az autó.
De mert a kutyák nem mindenkihez szaladnak csak úgy oda, autóba pedig végképp nem ugranak be, mindenképpen ismerősnek kellett lennie, vagyis a gazdinak. Elszökött, a gazdi kereste, előbb gyalog, aztán kocsival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!