Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El merjem vinni sétálni a...

El merjem vinni sétálni a kutyámat?

Figyelt kérdés
Faluban lakunk,évek óta nem vittem sehova pórázon,régen nagyon húzott,én nem is bírtam megtartani. Sajnálom nagyon,látom rajta,hogy hiányzik neki a nagyobb séta,de félek. Most kipróbáltam,kivittem az utcába pár háznyira pórázzal,és nagyon szépen jött,nem is húzott. Vajon egész úton így fog jönni,vagy ha kicsit tovább megyünk a megszokott környezettől nagyon be fog indulni? Segítsetek légyszi!!!!
2010. márc. 21. 14:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ne aggódj, ha nem tapasztaltál nála furcsa járást, akkor semmi baj, csak már megnyugodott 9 évesre.Hiszen azt írtad, évek óta nem vitted sehová.Hagyd, hogy a saját ütemében ismerkedjen a világgal, a szagokkal, érezze jól magát.A displazia vizsgálatot egyébként csak indokolt esetben kérd,(ha furcsa a járása, kacsázik,húzza a hátsóját stb) altatásban végzik, az viszont nem használ neki.De ha ki is mutatják, sajna gyógyíthatatlan, de nem halálos!!!Vigyázz rá!!

(Úgy szeretném ha az én német juhászom is élne még!Im memoriam Bence)

2010. márc. 21. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Német juhásznál a 9 év már tisztes kor.Egy 60 éves ember sem ugrál már annyira, mint egy 20 éves. Sétálj vele sokat most már, és ha csak ballag, akkor tegye azt.Add meg öreg korára azt, amit fiatalon elmulasztott.
2010. márc. 21. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!