Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 4 hónapos német...

Van egy 4 hónapos német juhász kutyám. Megevett 4 nap alatt 3 tyúkomat. Nem csak kergeti és lefojtja, de meg is eszi, csak a toll marad! Előjött a vadászösztöne, éjjel kapja el őket. Le lehet szoktatni róla?!

Figyelt kérdés
Nincs játék- és húshiánya, van 2 másik kiskutya mellette és naponta kétszer is kap húst a száraz eledel mellé.
2015. nov. 26. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Fáradtságtól nem fogja abbahagyni a vadászást.Komoly gyakorlás tiltással, ami idővel eredményre vezethet.

Amíg tanulja, nincs szabadság. Addig kizárólag felügyelet alatt lehet az állatokkal.

2015. nov. 27. 09:19
 12/17 anonim válasza:
Éjszakára mindenképp zárd be egy ólba a tyúkokat. Nem csak a kutya de más ragadozók miatt sem jó ha a szabadban alszanak.
2015. nov. 27. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Kutya villanypàsztor sok problémàra jó. Keress rà mert sajnos nem tudom belinkelni. A szomszédomnak ez tökéletesen bevàlt. Nem megy be a kertbe és a csirkék is biztonsàgban vannak amikor kiengedi őket kapirgàlni.
2015. nov. 27. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Uzolsó vagyok. Kerítésre gondoltam amúgy és ezt hamar megtanúlja az eb mert elég ha pàrszor megcsípi, utàna a kerítéshez nem fog közel menni.
2015. nov. 27. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Amúgy ha megfelelően ki van elégítve a vadászhatnékja, akkor abba fogja hagyni. Érdekes, más meg tudja oldani, hogy együtt legyenek a csirkékkel a kutyák...

Mesélhetnék még, de aki követi a beszűkült látókörét, miszerint, a német juhász nem fog felhagyni a csirkék üldözésével, annak teljesen felesleges bármit is mondani.

2015. nov. 27. 13:29
 16/17 A kérdező kommentje:
A vadászösztönt hogy elégítsem ki?Labdadobálás v keresés?Köszi az eddigieket!
2015. nov. 28. 09:53
 17/17 anonim válasza:

Adjon túl rajta!

Tíz éve van német juhaszkutyáink. Az első egy kan, féltékenységében elvitte a neki vett párt az erdőbe(erdő mellett lakunk) és otthagyta. Egyedül jött haza. A kicsi soha nem lett meg. Vettünk mellé újabb nőstényt. Azt is kicsalta az erdőbe és otthagyta. Egy év múlva lett meg a szuka egy cigányportán...A harmadik párja egy értetlen nőstény, alig tudtuk valamire megtanítani. Arrs volt esze, hogy a perzsa macskánk megölte, majd egy év múlva a fejete macskánk. Szó szerint püföltem teljes erőből a kutyát, épp hogy ki tudtuk szabadítani a szájából. Azóta leírtam. Utolsó alomjából megtartottunk egy szukát, mert okos volt és lassan várhstó a szülei halála. Ott a hatalmas kert, a szülei és két játékos tacskó. A lányom imadja, ajnározza...erre mit csinált? Egymast követően megette két tyúkunkat 5 hónaposan, majd 6 hónsposan a kakast is. Jól elcsépeltük érte, de mit sem ért. Két nspja arra jöttünk haza, hogy a 3 libánkat kapta el és ebve besegitettek a többiek is. Borzasztó látvány volt ...beleégett a retinámba...Eddig egyik kutya sem bántotta a tyúkokat csak most ő. Nincs benne bűnbánat, nem szégyenli magát. A libák óljának sjtaját is ő nyitotta ki, egyszerűen elhúzta a rekeszt! A kskast úgy fogta meg hogy betört az óljukba! Hiaba okos, de meggyűlöltem! Bár mindkét szülője százezren felül volt egyenként,és tenyészetből vettem őket, ez most hatalmas csalódás! És most már nincs leállás! Megtanította a többi kutyát a gyilkolásra...Az anyjábsn amúgy is ott volt a macskagyűlölet, az apja meg sunyi, alattomos. Ha vki azt gondolná, hogy nem foglalkoztunk velük, az nagyot téved! Beugranak mellénk a kocsiba, visszük őket az összes környékbeli erdőbe, vízpartra.Otthon is mindig setálnak velünk, felváltva vagy együtt mennek velünk a szomszédos erdőbe. A bazi nagy kertről nem beszélve.

Már hirdetem a kiskutyát, nekem így nem kell. Egy vadállat. Szomorú, de ezt nem lehet kiirtani belőle. Ez ott volt benne és most előjött. Félek, hogy emberre is rámenne. Az apja egy pillantásból is ért és el is tűnik ha bejön vki hozzánk. De a nőstények nem normálisak.

Adja el a kutyát. Vagy még több tragédiát fog csinálni és ön is megutálja őt mint én. Ez nem normalis tett egy pár hónapos kutyától akivel ennyit lett törődve!

2021. ápr. 12. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!