Mi baja lehet a kutyámnak?
Olyan kedvtelen, egesz nap csak fekszik.
Folyton odavisz magaval valamit amivel "osszebujhat"
Naponta tobb orat mozog kint az udvaron.
Ha oda megyunk hozza simogatni stb. Akkor morog. Viszont ha abbahagyjuk a simogatast nyüszit, hogy ne hagyjam abba.
Ivaros szuka?
A tünetekről az álvemhesség jut eszembe.
Ha nem szuka, és/vagy nem ivaros, akkor is beteg lehet.
Mindkét dolog állatorvost igényel.
Ha álvemhes, az nem jó :(
Én is az ivartalanítást javaslom, hacsak nem akarjátok szaporítani (remélem, hogy nem...)
A morgást meg kéne figyelni, hogy mindegy, hogy hova nyúltok (fej,hát,has stb), akkor morog- vagy mikor elveszitek amit elvisz,..lehet fáj valamilye, semmi sincs kizárva. Én is megnézetném állatorvossal, de ne hívd ki hanem te vidd be a modern felszereltségű rendelőbe, mert ha nagyobb a baj(reméljük, hogy nem), akkor jobb egyből ellátni, ha házhoz hívod, ott korlátozva van a kezelési lehetőség..
Amúgy honnan van? Mert ha rossz helyről, nincs kizárva, hogy idegrendszeri problémás...
6 eve csaladtag! :)
Egy eleg tavoli ismerosomtol van a kutyi, be akarta vinni menhelyre mert a baratnoje allergias a kutyaszorre! :/
Egyebken nem mérgesen morog. Mindenki szeret hozza bujni meg szeretgetni. Ha mar hozza erunk akkor elkezd morgo hangot kiadni.
Mindenkeppen elvisszuk dokihoz!
Koszonom a valaszokat!!!
Jaj értem. Csak sok fiatal kutyánál jön elő idegrendszeri baj, azért gondoltam automatikusan erre.
Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál. Ha tényleg álvemhesség, és még nem túl idős, akkor tényleg javasolt lenne az ivartalanítás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!