Lehet ebből még álló fül? Vágás nélkül? Ragasztással, porcerősítéssel? Ha igen, milyen módszerrel? Kép a leírásban.
2015. nov. 23. 09:12
1/5 anonim válasza:
miért kéne hogy álljon a füle ennek a szerencsétlen kiskutyának? :O annyira aranyos így lógó fülekkel... ha jól tudom ezt csak a kisebb fülű kutyusoknak szokták,neki szerintem kifejezetten jól áll hogy lelóg a füle
2/5 anonim válasza:
Mivel igazi kis keverék, semmi értelme nem lenne azzal kínlódni, hogy felállítsd a fülét. Nem írja neki elő semmilyen standard, ha pedig elvinnéd keverék kutyáknak való kiállításra, első lenne ezzel a fazonnal. :) Nekem személy szerint nagyon tetszik az a 2 hatalmas rádióállomás a fején, hagyd, ne nyírbáld.
3/5 anonim válasza:
Miért kellene, hogy álló füle legyen?
4/5 anonim válasza:
Miért szeretnél? Ő se nem dobi, se nem staffi, nem fajtatiszta, akkor nem mindegy, milyen a füle? Szerintem amúgy cukibb így, mintha felvágott lenne..
5/5 anonim válasza:
Állni lehet,hogy fog a füle,de vágni semmi értelme,hiszen ez egy utcai mix.
Dobi vagy staff lenne azt mondom,de egy utcai vegyesnél totál felesleges.
Amúgy nagyon cukker :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!