Férges a kiskutyám. Hétfőig ráér a doki?
Sziasztok.
8 hetes kiskutyám van, tegnap este óta véres nyálkát ürít, elég gyakran, és ma reggel látom, hogy radírozik is. A kedve, étvágya normális, játszik, jön-megy, aktív. A neten olvastam, hogy ez a férgesség tünete.
Dokihoz hétfőre vagyunk bejelentve, ez lesz élete első orvosi látogatása, nyilván a féreghajtás és az első oltás a menü.
Kérdésem: ráér hétfőig ez a probléma, vagy vigyem el most a kórházba?
Sziasztok!
Köszi mindenkinek, ma délelőtt megjártuk az állatkórházat és nincsen nagy baj. Férges a kutya, de féreghajtó kúrát rendelt a doki, az első adagot kapta meg a pasztából és a tablettából is, és máris tünetmentes (lekopogom). Jól van, épp játszik, a vécégurigát gyilkolja meg.
Köszönöm végtére is a letolást is, igen, jogos, azonnal dokihoz kellett volna vinnem, de egyelőre csak időpontot kértem. Tudtam, hogy minden hiányzik (oltások, féreghajtás), de nem számítottam a 7vége alatt válságállapot kialakulására.
Tudom azt is, milyen kérdéseket írnak ki, én is volt már, hogy kiakadtam, mikor "el fog pusztulni?" jellegű kérdésekkel jönnek olyanok, akik az Isten háta mögött laknak és nincs orvos, meg pénzük sincs, házi gyógymódot akarnak parvóra pl.
Én tudtam, mit vállalok be a kutyával, de ezzel a spec tünettel nem találkoztam. A netes leírásokon túl mindenképp kérdezni akartam, állatok kategóriában jók szoktak lenni a válaszok, de a kutyát mindenképp orvoshoz vittem volna.
Na summa summárum, túl vagyunk a válságon, várjuk az oltásokat és karácsony táján az első sétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!