Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Múlt héten kaptam egy 3,5...

Múlt héten kaptam egy 3,5 éves szuka kutyát, de sajna észrevettem, hogy lágyéksérve van. Problémát fog-e okozni neki, ha késöbb esetleg szülni fog?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell neki szülni, semmi szüksége rá, és az egész kutyaállománynak sem. Gondolom nem tenyésztő vagy. Irány az orvos és ő majd kezeli a sérvét.
2010. márc. 20. 16:44
 2/7 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Nem fog! Főleg ha az ivartalanítással egyidőben azt is rendbe teszi a doki!
2010. márc. 20. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen problémát fog nála okozni ez a dolog !

És szinte minden esetben műteni kell !

Gratulálok annak az idiótának aki neked adta , de nem műtette meg!

2010. márc. 20. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fog, az ilyen kutyát nem szabad kölyköltetni, bele is halhat! Ivartalaníttasd, mert itt a tavasz, tüzelni fog, ha még eddig nem kezdte el, és még baja esik! Amúgy a doki meg tudja műteni a sérvet is.
2010. márc. 20. 21:10
 5/7 Akiteki ***** válasza:
50%

Kis méretű lágyéksérv nem okoz gondot, a szülésnél meg egyik sem, a vemhességnél meg annál inkább.

Nagyobb gondot okoz, hogy már megint egy szerencsétlen kutya, akinek szülnie kell, mikor nem is egészséges és a gazdája annyi fáradtságot sem vesz, hogy szakembertől érdeklődjön a baja felől.

Ivartalanítás!

2010. márc. 20. 22:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szülnie KELL, csak kérdeztem, mert napközben kint szokott lenni(ahol talélkozhat kannal). És addig is megtörténhet amíg nem érünk el a dokiig, mert az orvos csak jövö hétre adott idöpontot. bocs hogy megmertem kérdezni.....
2010. márc. 21. 16:12
 7/7 Akiteki ***** válasza:
88%
Ajjaj! Gyorsan ivartalanítsd a kutya és a saját érdekedben is! A kutya nem bármikor lesz vemhes, csak a tüzelési időszak néhány napján.
2010. márc. 21. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!