6 és fél hónapos kan Staffordshire bull terrier kutyám 9kg és nagyon alacsony! Normális? (képpel)
Figyelt kérdés
Kb 23 cm magas. Rovidek a lábai nagyon. Normális a magassága? Sokan mondták, hogy kicsi, és úgy néz ki mintha 3 hónapos lenne.
A képen 5 és fél hónapos, azóta nem sokkal nagyobb. Izuletvédo gyógyszert is kap, hogy rendesen fejlodjon. :)
2015. nov. 18. 20:53
11/15 anonim válasza:
Kép alapján szerintem rendben van. Ha jól mérted akkor valóban egy kicsit kisebb, de van még ideje behozni a lemaradást. Egyébként is, a staffordshire bullterrier nem egy hosszú lábú fajta. :) A tiéd szép, tömör, arányos termetűnek tűnik, ez a lényeg. Csak 6 és fél hónapos, biztosan nőni fog még. :)
12/15 anonim válasza:
Ha kicsit keverék is eseleg attol még ne bánd h megvetted,gyönyörű kutyus.
Ám lehet Angol Amstaff.
Az enyém fekete,apja törzskönyves Pitbull az anyja is törzskönyves Amerikai Amstaff.
Ősi kicsike volt,de behozta a lemaradását és szép ,okos kutyus.
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elnéztem most látom h Bull Terrier,ők úgy tudom kissebb termetűek mint az Amstaff.
14/15 anonim válasza:
Arányaiban nézve, teljesen rendben van, formás, zömök, vasgyúró, és elképesztően tündéri. Olyan igazán jól megdögönyözni való. A második képen meg ...hát elbűvölő, kis kópé, érdeklődő, nyílt tiszta tekintet, okos pofi, kis homlokráncolás, gyönyörű fülek, vaskos lábak, szép nagy tappancsok, egyszóval gyönyörű. :)
15/15 compactegon válasza:
teljesen arányos, és aranyos az a lényeg :) nekünk amerikai van, és ő 48 centi magas, valamint 28 kiló (és már kicsit dagi így is). szóval tök reális az a 15-18 kiló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!