Tudom, buta kérdés, de a lenti nyakörv mennyire lenne lányos egy fiú kutyára?
Bocs, kérdező, nekem más "bajom" lenne vele: biztos, hogy jó ötlet a bebújós nyakörv?
Nekem olyan érzésem van, hogy ha bebújós, akkor kibújós is :-)
jó, igen, tudom, rá lehet húzni bebújás után, de én nem vagyok olyan biztos abban, hogy az meg is tart... Összesen kb. 30 évig volt kutyám és ha egyszer egy kutya a fejébe veszi, hogy ő márpedig valamit nem akar... hát, csodákra képesek... :D
XS-es méretben egy kiskutyán el tudom képzelni és ezeknél a kutyusoknál még masnit is tesznek a "hajukba" akár fiú, akár lány...szóval szerintem nem ront sokat a "férfiasságán".
Nagyobb méretben, pl. egy dobermannon, már igen furcsán nézne ki. Közepes és nagy mértnél nem tenném rá fiú kutyára :)
Neked tetszik? A kutyának tök mindegy, mi van a nyakán.
Nem a nyakörv fogja kanná tenni a kutyát.
Őszintén nekem nem tetszik,túl csicsás,mellesleg inkább lány kutyára tudom ezt elképzelni a szívek miatt.
Kan kutyára inkább csont vagy mancs nyomatos ha már ilyen giccses tetszik.
A kutyádnak meg lényegtelen :D
Kedves 5-ös, köszönöm a tájékoztatást, de a nyakörv típusa választható, csak az illusztrációban szereplő nyakörv bebújós. Én sem szeretem a bebújósat, mindig csatosat veszek.
Viszont a probléma egyáltalán nem a kibújással, van, épp ellenkezőleg. A bebújósnak az a baja, hogy ha valamibe beleakad, vagy egy másik kutya meghúzza ahelyett, hogy engedne, rászorul a nyakra. Egyébként én a csatosomat is lazán tartom, simán ki tudna bújni belőle, de nem akar. Amúgy sem zavarna, ha kibújna, mert nem nagyon használok pórázt sem. Azért köszönöm!
4-es, nekem pont ez tetszik benne, hogy olyan firka szerű.
Egyébként beagle-re lenne. De ha ennyi embernek nem tetszik, inkább másikat keresek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!