Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudja ennyire sebesre...

Hogy tudja ennyire sebesre nyalni magát?

Figyelt kérdés

1 hónapja ivartalanították a kutyámat lassan. Minden rendben volt, gallért is viselt 2 hétig, varratszedésig. Aztán még jobbnak láttam rajtahagyni pár napig, és most véglegesen lekerült róla 4 napja kb. De most, ahogy nő vissza a szőre, gondolom viszket neki, és állandóan nyalja magát..sajnos nem tudok vele lenni egész nap, és ma vettem észre reggel, hogy már sebesre, gennyesre nyalta magát...pedig olyan szépen gyógyult..most újra gallér, sebtisztítás, krémezés...de nem értem, hogy hogy lehet ennyire sebesre nyalnia magát. És tuti, hogy nem mástól lett sebes, hanem saját magának csinálta.

Ha most rajtahagyom pár napot a gallért, és utána leveszem, akkor újra fog kezdődni ez a sebesre nyalás?:( Már szinte alig lászódott a heg..

2015. nov. 17. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Nalam is ugyanezt csinalta. Es igen, a gallert viselje csak meg legalabb ket bő hetig. Attol baja nem lesz es ugy nyalta sebesre, hogy a nyelve kicsit erdes, a bore pedig nagyon puha es mutet utan erzekeny, ezert mintha smirgli papirral csiszolnak olyan volt a borenek, elkezdett kisebesedni es tovabbi nyalogatas irritaciot okozott, aminek koszonhetoen nem tudott gyogyulni, gyulladasnak indult, gennyesedni kezdett es ez lett az eredmeny.

A gallert ne vedd le rola ket hetig kb es utana ha levetted es szaglaszik lefele vagy nyalni kezdene, akkor mehet ujra vissza! Amig el nem tunt a hege!

2015. nov. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!