Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy szabadban tartott kutyát...

Egy szabadban tartott kutyát lehet szobatisztaságra nevelni később?

Figyelt kérdés
Pár hónapig a kiskutyámat otthon kell hagynom vidéken. Ott kint lesz az udvaron. Félek, hogy nem szokja meg, hogy vissza kell néha tartani 8-9 óráig. Szerintetek vissza tud később rá szokni?
2010. márc. 19. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen vissza lehet rá szoktatni. Persze ugyan úgy kell kezdeni, hogy először többször levinni. Fokozatosan. Amúgy meg ha kinti kutya akkor hozzá szokik hogy kint kell végeznie a dolgát és ha leviszed akkor rögtön tudni fogja. Másrészt pedig egy kutya nagyon is tiszta állat. Nem szívesen piszkít a helyére. Szóval szerintem menni fog. Sok sikert!
2010. márc. 19. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok: és esetleg megkérheted, hogy néha engedjék be a lakásba, hogy szokja oda nem szabad pisilni csak kintre.
2010. márc. 19. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy szabadban tartott kutya automatikusan szobatiszta, mert kényelmetlen neki a benti, természetellenes közegben elvégezni a dolgát. Az enyémet legalábbis nem kellett tanítani, 5 hónaposan már jött velünk nyaralni, és nem volt vele gond. Azóta is voltunk már máshol is, aludt már a lakásban is, mindig kibírta.
2010. márc. 19. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 kinti kutyám van és eszükbe se jut az, hogy a lakásba piszkoljanak télen (minden télen benti ebekké változnak) Nem tanitottam nekik semmit, kialakitották magukban azt a jelzést, hogy észrevegyem most van az hogy kikell menniük. Egyik kutyám lefekszik az ajtó elé és rábambul másik pedig bököd és visz az ajtó felé :)))
2010. márc. 20. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes. Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!