Betanított kutyát lehet kölcsönözni?
Figyelt kérdés
Vágyom egy kutyára, de a munkám miatt sokat utazom és jelenleg megoldhatatlan. Pár napot vagyok Budapesten kb 5 hetente, lehetne bérelni kutyát arra az időre. Pénz nem számít.2015. nov. 14. 22:59
1/16 anonim válasza:
Minek? Élvezed, hogy parancsolgathatsz egy kutyának, vagy mi lenne ennek az értelme? :D Mert ha csak úgy kutyázni akarsz, akkor irány a legközelebbi menhely.
2/16 anonim válasza:
Mármint sétáltatni, nem befogadni, értelemszerűen ;)
3/16 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy betanított, mert átlagos kutyus nem biztos, hogy hallgatna rám. Csak szeretgetni szeretném , sétáltatni, játszani vele. Most menhelyből elhozok egy kutyust, megszeret és akkor megszakadna a szívem, hogy vissza kellene vinnem. Nagyon sokat utazom, kivitelezhetetlen lenne, hogy velem legyen, tudjak vele törődni.
2015. nov. 14. 23:09
4/16 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy lehet ilyet kérdezni.
5/16 anonim válasza:
Nem kell kihozni. Csak kimész, és sétáltatsz, nem egyet, hanem tizet (egyesével értelemszerűen), nagyüzemben, úgy a buli :D
6/16 anonim válasza:
Ja, és ami fontosabb: nem is engednék kivinni, mert az a kutyával is kicseszés. Ha viszont kimész és sétáltatsz, foglalkozol velük kicsit, akkor valami igazán hasznosat teszel velük anélkül, hogy bárki szívna.
7/16 A kérdező kommentje:
Az megoldható, hogy kiviszem mondjuk 2 órára, adok enki minőségi kaját, sétáltatom?
Hétfőn felhívok pár menhelyet.
2015. nov. 14. 23:20
8/16 anonim válasza:
Ne etesd, csak összezavarod vele az emésztését. Majd kap ő enni, amikor a többi. De persze vihetsz kaját, annak a legtöbb menhely örül.
Két órára meg valószínűleg nem tudod kivinni, meg nem is kell. Inkább több kutyával kevés idő. Azt nem engedik úgyse, hogy egy kutyára rácuppanj, mert elkezd a gazdájának tekinteni, holott nem vagy az, és megint csak a szívás van belőle.
De kérdezd meg a menhelyen, hogy náluk konkrétan mi a szokás, mit tudsz segíteni (ne önző módon a saját igényeidet akard kielégíteni, mert azt nem szeretik, joggal), beszéljétek meg. Minden helyen kicsit más a rendszer.
9/16 A kérdező kommentje:
Átlag kutya nem fog rám hallgatni szerintem, én kb 45kg vagyok, nagyobb testű kutyát meg sem tudok tartani, csak ha hallgat rám.
2015. nov. 14. 23:24
10/16 A kérdező kommentje:
Legegyszerűbb ha telefonálgatok. Kaját szoktam vinni, cicáknak is . :)
2015. nov. 14. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!