Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Rossz, makacs kiskutya....

SOS! Rossz, makacs kiskutya. Tanácsok?

Figyelt kérdés

1 hete kaptam egy keverék kiskutyát.2hónapos.

Első 2nap velem aludt az ágyban,sajnáltam hogy hiányzik az annya nyüszög stb..most ha az ágyába irányítom addig nyüszög amíg fel nem veszem magam mellé.Felkelt hajnali 2-4 orakkor mert játszani akar..ha nem veszem az ágyamba fel akkor a hideg padlón alszik hiába teszem az ágyába kiugrik.Mikor a padlón alszik,s meglátja hogy én lefeküdtem az ágyra,megint nyüszög ugrál az ágy mellett..

Sétálni egyszerüen utál.Folyton bent végzi el a dolgát,hiába tiltom a "nem -mel " s már viszem is kifele,egyből fut vissza az ajtóhoz kaparja amig ki nem nyitom mintha csak félne a természettől.Vettem neki helyreszoktató kendőt de csak játszik vele , s a szőnyegre ürít.

Tanításnál folyton ugrál nem tud nyugton maradni azt hiszi játszok vele szoval ez a rész is egy rémálom egyszerüen nem fogad szót.

Ha játszok vele meg nagyokat harap a kezembe..Nem tudom mit kezdjek vele anyám már készült elajándékozni mert neki sem tetszett hogy mindenhová odaürít,nyüszög ha valami nem ugy van ahogy ő elgondolja stb..szoval elég egy makacs kiskutya tudnátok tanácsot adni a nevelésével kapcsolatban?

Ja és vettem neki bolhairto nyakörvet de addig kaparja amíg le nem veszem rolla..

#Kölyök-kutya-tanítás-rossz-makacs
2015. nov. 13. 13:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ :)) eggyépként kölyökkutya tápot kap Royal Canint :)...

Még annyit kérdeznék hogy nem tudnál valami módszert jogy mit tegyek hogy ne nyüszítsen ha elmegyek és egyedül van?7-től legkésőbb 14 ig kell egyedül lennie, de már szolt a főbérlő hogy ha nem szüntetem meg a nyüszögést vagy el válok tölle vagy lehet költözni :( ..odaadni valakinek nem szeretném nagyon a szivemhez nőtt és őis folyton jön utánnam szeret engem:(

2015. nov. 15. 16:37
 12/12 anonim ***** válasza:

A Royal Canin-nál vannak olcsóbb és jobb tápok is. Persze ez is jó, de nagyon drága. Nézz utána a Josera kids tápnak.

A nyüszítéssel kapcsolatban, kérj egy pár hét türelmet még a főbérlőtől. Reméljük, megértő lesz. Keress rá erre: "szeparációs szorongás", és olvasd el, én most nem fejtem ki bővebben, mert hosszú.

2015. nov. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!