Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát ajánlatátok?

Melyik kutyafajtát ajánlatátok?

Figyelt kérdés
Tavasszal kaphatok egy kutyát. Jelenleg megszállottan szoktam kutatni a fajták után naponta..:D A lényeg hogy olyan kutyát keresek aki lakásba való. Saját kertünk nincsen de faluban élünk, aminek a háromnegyed része erdő és mező, így le tudom vinni rohangálni. Naponta 5-6 órát nem lennék itthon, remélem ez nem nagy baj. Naponta 3 vagy maximum 4 óra sétára gondoltam, emellett szabadidőmben tanítgatnám... Nagytestű kutyák a lakásban tartás miatt nem jöhetnek szóba.. És jó lenne ha más kutyákkal is jól kijönne, ne legyen túl lusta de hiperaktív se. Nem tudom van-e ilyen kutyafajta egyáltalán, de igen annak örülnék :) Ha valakinek van itt kutyája megkérném hogy írja le a pozitívumokat/negatívimukat róla :)

2015. nov. 10. 17:27
1 2 3
 11/22 SzMHZs ***** válasza:
Nincs gond a spániellel lakásban, de ők is nagyon aktív, foglalkozásigényes kutyák, szóval csak elhivatott gazdiknak ajánlom.
2015. nov. 11. 08:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Bármilyen kutyát lehet tartani lakásban, ha megfelelően tudod kezelni, mondjuk a hiperaktívságát. Nekem Aussiem van lakásban, egyik ismerősömnek meg Bordere. Semmi baj nincs velük ha megfelelően le vannak mozgatva, az enyém például alszik végig amíg itthon van, mondjuk az nem sok idő. Bár azt kell mondanom a Border sokkal hiperaktívanb mint az Aussie. Az enyém sokszor nem is akar kilépni a lakásból, nagyon lustika! :)
2015. nov. 11. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Neeee.....

Tényleg aussied van?!

Álomfajtám.

Gratulálok hozzá,gyönyörű kutya lehet.

Milyen színű?

Nekem a blue merle a kedvencem :D

Utána meg a red tricolor

De mind nagyon szépek

2015. nov. 11. 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:

menhelyi keverék.

aki bordert, ausztrált ajánlgat, az menjen el és vizsgáltassa ki magát, mert nagyon súlyos gondok vannak a fejében, hogy szolidan fejezzem ki magam.

2015. nov. 11. 22:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Black tri kanom van, most 5,5 hónapos, és nagyom imádom! :)
2015. nov. 12. 10:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Ő az én kis Aussiem, gyönyörű, okos, értelmes és egy kész egyéniség! :D

[link]

2015. nov. 12. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:
fogadj örökbe egy kutyát, olcsóbb és a keverékekkel sokkal kevesebb egészség ügyi gond van!!!!!!!!!!
2015. nov. 12. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

16-os, honnan van a kutyusod?

Mert, hogy nem törzskönyves, az tuti biztos. Ugyanis a fehér fej kizáró ok...most mondjátok meg, megint egy szaporítós kutya....:(

2015. nov. 12. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:
De igen, törzskönyves fajtiszta. Van papírja is róla.
2015. nov. 12. 18:52
 20/22 anonim ***** válasza:
És nem szaporítós kutya, hivatalos kennelből való.
2015. nov. 12. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!