Meg fog halni a kutyám?
Még nem kapott Ausztriában lakunk 300€lenne(90ezerft) chippel minden oltással együtt..Anyum egyedül tart el engem és a tesomat ezért igy elég nehéz neki
..
Ha nincs pénzetek, minek vállaltatok be egy kutyát? Miért nem fogadtatok inkább örökbe, felnőttet. Már kellett volna kapnia oltást, és féregtelenítőt is. Ha parvós lesz, az több tízezer Ft-ba kerülhet, arra honnan lesz pénzetek? Míg az oltás, ha normális helyről van (tenyésztő, menhely!!!), ilyen korban már az elsőt megkapja, plusz, mint írtam a féregtelenítőt. Nektek már csak a 2. oltást kell beadni (veszettség+kombinált), ez kb. 10.000 Ft, nyilván függ orvosi rendelőtől, és kutya méretétől is..
De nem értem, hogy minek kellett nektek kutya..
Amúgy nem lehet, hogy wc-re kell mennie? Mit adtok neki enni? Ilyen korban nem lehet csak úgy ezt-azt, megfelelő kölyöktápot kell kapnia, hogy normálisan fejlődjön..ROyal Caninnak van egy jó tápja, de azt csak a tenyésztők tudják odaadni, mivel nincs kereskedelemben, mert tenyésztői táp. A mi kutyánk ezt kapta kiskorában, mert adott a tenyésztő a kutya mellé, és mit ne mondjak, tökéletesre fejlődött, a kiállításon sokkal gyérebb kutyák voltak tőle, ő volt a legszebb, a "legnemesebb" kinézetű a fajtán belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!