Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel kutyát szeretnénk, már meg van a fajta és a tenyésztő is. De a páromban kételyek merültek fel, hogy ő nem biztos, hogy minden nap lemenne vele sétálni. Én el vagyok kötelezve mellette és volt is kutyám gyerekkoromban, csak már meghalt. De ő fél egy kicsit. Viszont vagy együtt csináljuk vagy akkor ne legyen kutyánk. Egyébként felelősség teljes és szerintem nem lenne probléma, az életünk jelenleg teljesen belefér egy kutya és tudnánk biztosítani a megfelelő életet. Csak meg kellene győznöm arról, hogy ne féljen emiatt.2015. nov. 8. 14:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem most beijedt,hogy 10-15 évig hányszor fogja ő még levinni a kutyát :D
De idővel hidd el ha meg van a rendszer,már rutin lesz a kutyasétáltatás.
Majd ha ott lesz a kutya akkor másképp gondolja és lehet ő lesz az aki állandóan le akarja vinni. De akár be is oszthatjátok.Attól függően,melyikőtök,hogy dolgozik.
Pl: reggel te viszed le, délután párod,este pedig közösen.
Mondhatod,hogy ha majd nem lesz kedve leviszed te.Ne aggódjon ez miatt,persze mindenképpen úgy vállaljátok,hogy közös legyen és ne csak pl tied.
2/2 A kérdező kommentje:
rendben :) köszi :)
2015. nov. 8. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!