Az normális, ha a kutyam megdugja a testrészeimet? (Többi lent)
Sose értettem az ilyen embereket, te ezt pl élvezni szoktad? Szereted nézni vagy jól esik ha ezt csinálja a kutyád? Csak azért kérdezem, mert nekem józan paraszti ésszel is az lenne az első, hogy megtiltom neki, hogy ezt csinálja. Nem nézni 2 hónapig meg még megállni neki, hadd csinálja... Ilyenkor mindig gondolj bele abba, hogy mi lenne ha egy 70 kilós bernáthegyi lenne, akkor se csinálnál semmit, hanem hagynád magad?
A párod gondolom nem hagyja ezt neki, levakarja magáról, talán ezért nem incselkedik vele a kutya, mert tudja, hogy vele nem lehet packázni.
Ennek semmi köze a párzáshoz, de ha így is lenne, ugye nem azzal akarod megoldani, hogy kölyökgyártásba kezdesz? Inkább ivartalanítsd a kutyát és legyél határozottabb vele, szólj rá szigorúan és a grabancánál fogja lökd arrébb, ha téged molesztál, ha mást, akkor is, és ne simogassátok meg beszéljetek hozzá, mert azzal csak megdicséritek, hogy ezt csinálja.
Ennek semmi köze a párzáshoz. Nem kell mellé lány kutya (egyébként a szukák is csinálják ezt).
Dominancia, ledominál téged. Ne engedd, tiltsd!
Mikor látod,hogy akarja csinálni rászólsz, ha már csinálja akkor megfogod a nyakbőrét és megrázod majd mondod,hogy fúúúj. Idővel leszokik.
Egy barátnőmék kanja csinálta ezt,undorító volt.Váladék jött már a fütykösből és hát a nadrágom tiszta olyan lett.
Barátnőm meg csak bocsánatot kért,de nem tett semmit,mikor kiment barátnőm és a kutya elakarta kezdeni én pofán vágtam vagy a nyakbőrénél megfogtam és megráztam(kistestű volt) pár alkalom után elég volt mondanom,hogy NEM! nem is csinálta velem.
Szóval nevelés és ivartalanítás. Ha szukát hozol mellé még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!