Betegek vagyunk, virusos fertőzés (hányás, hasmennés). AQ kutyánk elkaphatja?
Figyelt kérdés
Az egész iskola beteg tegnap kezdődött az egész...mindenki csak hány, kórházban van, elájul, rosszul van. Hazaengedtek minket és megadták a szabad napot 4 napra, szóval itthon leszünk a kutyával egész nap és félünk hogy netán elkapja.
Én nem vagyok beteg csak a testvérem, de a kutya sokat jár hozzá...és ha a kutya velem alszik akkor átmehetett a testvéremről a virus rá és ő rám adja?
mert ma elkezdett hányni, és piros a szeme :S szegény kutya...
2010. márc. 18. 19:58
1/7 anonim válasza:
Én múlt héten kaptam el a vírust 3 napig nem mozdult mellőlem a kis bogaram, kísérgetett mindenhova. De ő nem lett beteg. Viszont a párom elkapta, pedig kb annyi volt az összes érintkezésünk, hogy behozott egy kis vizet meg lázmérőt. Tartsd távol a kutyust a tesódtól, és te is csak a legszükségesebbeket vidd be neki a szobába. Senkinek nem kívánom azt a 3 nap hányás-hasmenést-ájulást. Komolyan mondom!
2/7 A kérdező kommentje:
és még elfelejtettem :S a kutya véletlenül beleevett a testvérem ételébe....elkaphatott tőle valamit? :S
2010. márc. 18. 20:06
3/7 anonim válasza:
Átkozott Calici vírus!Soha nem felejtem úgy megkínozott a lányommal együtt azt hittem itt a vég!A kutyust mutasd meg állatorvosnak. A Calici vírus nagyon gyorsan terjedő pár napos betegség, de nem kizárt hogy az állat is elkaphatja.
4/7 anonim válasza:
Most vagy én értem félre, vagy nemtom, deha a kutya hányt, piros a szeme és beteg, akkor mi a kérdés? Nyilván elkapta. Ebből az is kiderül, hogy nemigen lesz vírus, mert az erősen gazdaspecifikus. Inkább baktérium. Nyilván tovább tudja adni.
5/7 A kérdező kommentje:
érdekes, csak egyszer hányt...de most már semmi baja a kutyának.legalábbis semmi jelét nem mutatja.
2010. márc. 18. 20:23
6/7 anonim válasza:
Beleevett?! A földre rakjátok az ételt, vagy a kuytát az asztalra?!:S Ne haragudj, de kicsit elővigyázatosabbak legyetek. Nagyon komoly ez a vírus. Kórházban is voltam jó pár napig. Kutyus is elkaphatja szerintem.
7/7 A kérdező kommentje:
lehet, hogy elégge furcsán hangzik, csak az ételt az asztalra tettük és rögtön mellette van az ágy és az ágyról kezdett el enni... na de ez most mindegy
2010. márc. 18. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!