Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy oldottátok meg azt...

Hogy oldottátok meg azt amikor tüzelt a szukád?

Figyelt kérdés
Mi régi bugyogókat adtunk rá, összevérzett ugyis mindent, falat, szőnyeget, padlót,....nagyon idegesitő volt de megoldottuk ivartalanitással rögtön az első tüzelés után. így legalább nem lesz állvemhes vagy hasonló, de kiskutyái már sajnos nem lehetnek...mondjuk úgyis keverék és beteges...
2010. márc. 18. 18:40
1 2 3
 11/22 Akiteki ***** válasza:
0%

Mosunk ezerrel.

És felmosunk. Most épp 5 kutyám tüzel egyszerre, abból 2 ágyban alszik. Naponta mosom az ágyneműt.

2010. márc. 18. 23:22
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Imádom a kutyáim, de azért az ágyba, pláne tüzeléskor biztos nem engedném be. nekem is a házban vannak, de azon belül van külön helyük, ahol alszanak.
2010. márc. 19. 09:07
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
tegnap 19:53 vagyok. A lepontozás oka érdekelne. csak nem a szobaketrec?
2010. márc. 19. 09:12
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
Azért kaptam lepontozást, mert tk-s kutyám van és nem hagyom hogy egy kan felcsinálja???????? csak gratulálni tudok.
2010. márc. 19. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:
ivartalanítással.
2010. márc. 19. 16:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalanítással.Nem kell megvárni az első tüzelést.

Olyan állatorvost kell választani, aki képezi magát, és nem ragadt le ennél az első tüzelés téveszménél.

2010. márc. 22. 21:01
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
utolsó: ugye te sem vállalnád, hogy emiatt más városba viszed a kutyádat, a frissen műtött kutyát hazavonatoztatod, vagy haza volánbuszoztatod, amire lehet, hogy fel sem engedik, a sebének meg tuti, hogy nem tenne jót, frissen műtve cipelni tömegközlekedésen. Nem mindenki tudja más városba vinni a kutyát ivartalaníttatni, ha nem megoldott a szállítása :(
2010. márc. 22. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kicsi városban lakom, hogy majdnem falu, mégis egymásba ér az állatorvosok orra, annyian vannak.

Mondjuk egyet tekintek állatorvosnak.

2010. márc. 23. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az állatorvos pedig akkor ivartalanít, amikor én akarom, nem ő dönti el.Miért kellene akkor utaztatni a kutyát?
2010. márc. 23. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:
szerinted... nekünk így zaljott: megmondta, hogy március 18-án ér rá, délután 2-re vigyem a kutyát. Ezért szabadságot kellett kivennem, szereznem egy ismerőst, aki hajlandó volt a kutyával elvinni minket a 23 km-re levő rendelőbe. Ott vártunk 3,5 órát, persze az ismerőssel együtt, aki szerencsére szintén ráért és nem kellett munkanapon melóznia, aztán kutyát felapakoltuk, hazavittük és egy hét múlva ugyanez varratszedésnél, szintén munkanap, szintén napközben, és örülhettem hogy amúgy jól és korrektül sikerült a műtét. Meg hogy volt egy ilyen jó barátom, aki ezt bevállalta. Ha nem vállata volna, nem lenne ivartalanítva a kutyám, az biztos.
2010. márc. 23. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!