Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem játszik a kutyám?

Miért nem játszik a kutyám?

Figyelt kérdés
pl. más kutyák labdáznak, egy ronggyal játszanak vagy a gazdájukkal valamit... de az enyém nem játszik semmivel... miért?
2010. márc. 18. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen fajta?
2010. márc. 18. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyedül nem fog játszani, annyira nem hülyült meg. Az enyém is csak akkor labdázik, ha tudja hogy játszok vele. De fontos kérdés, hogy hány éves sztem egy 4 éves kutyát már nehéz bármire is rászoktatni, minden kicsiben dől el.
2010. márc. 18. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Tacskó 2 éves, van egy másik kutyám is.. ő játszik..
2010. márc. 18. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:

vagy lehet hogy azért nem játszik mert egyszerűen nem élvezi...

lehet hogy inkább bújós.

2010. márc. 21. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
nekem 12 éves pointerem mindig boldog mikor jáccok vele,velem egyidős:)
2010. márc. 21. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Egész egyszerű a válasz, vannak apportos, és nem apportos kutyák. A tiéd ezek szerint nem apportos. Ne aggódj, semmi baja nincs. Játssz vele eszközök nélkül ;)
2010. márc. 22. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

Rokonomeknak is tacskojuk volt es o sem hatszott soha. Lehet, hogy a tacsik ilyenek. Az a kutya elegge lusta is volt, bar lehet azert, mert kover volt. Nem ismerem a tacskokat annyira, hogy azt tudjam mondani, hogy a fajta ilyen, vagy sem.

Azt tudom, hogy sok mulik azon, hogyan lett felnevelve.

Akikkel soha nem jatszottak, azok lehet, hogy kevesbe jatekosak lesznek. Es vannak kutyak, akiknek a jatekot meg kell tanitani. Peldaul azt, hogy hozza vissza a botot. Aztan, ha mar megtanulta, akkor elvezi.

Egyebkent az en kutyam szeret rohangalni, de a kedvenc jateka a tanulas. Mi klikkerezunk es amint meglatja a kezemben, boldogsagaban fel ala rohangal, olyan izgatott lesz.

Nem mondom, hogy a te kutyad is ilyen hiperaktiv lenne a klikkerezestol, de nagyon elvezne, az biztos.

klikker.hu oldalt bongeszd at alaposan.

2010. márc. 22. 18:35
 8/9 Akiteki ***** válasza:
Nekem is volt kutyám, aki egyszerűen nem szeretett játszani. Az összes többinek megvolt a kedvenc játéka, labda, plüssállat, stb, neki egyik sem kellett. Csak sétálni, rohangászni szeretett. Ettől még nem volt rosszabb kutya a többinél.
2010. márc. 22. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek^^
2010. márc. 23. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!