Ideiglenes befogadó szeretnék lenni! Hogyan kezdjek hozzá?
Üdv !
Szeretnék ideiglenes befogadó lenni, viszont maximum csak egy kutyust tudnék magam mellé venni, a saját kutya mellé. NApi 3 alkalommal a séta megoldott, 20 perc séta választja el a lakóhelyemet a munkahelyemtől.
Nekem egy ex-Illatosos ivartalanított kan kutyám van. Ő mellé szeretnék ideiglenesben menedéket nyújtani egy bármilyen kutyának. Kiknél, hol merre kell érdeklődni, hogyan is zajlik ez a dolog?
Wanda7 !
Köszi ! TEhát kb mint egy "éles" örökbefogadás?
Igen. Kaptam egy macskát, akit gondozok, etetek, stb. addig, amíg végeleges gazdához nem kerül. A különbség, hogy nem az én tulajdonom, nem rendelkezem felette, nem adhatom oda senkinek, ha beteg, értesítenem kell az alapítványt, stb.
Az ellátásban különbségek vannak, pl. egy országos, ismert alapítvány azzal kezdte, hogy nekem mik a kötelességeim, és nyilván nekem kell állnom minden költséget, tápot, eszközt, kezeltetést. Egy két emberes alapítvány, akikkel végülis nexusban vagyok, minden eszközt adtak, és megkérdezték, hogy tápot adjanak-e. Miután mondtam, hogy azt én állom, nagyon hálásan megköszönték.
Nem, addig van nálam, amíg gazdát nem talál.
És úgy ex-Illatosos, hogy örökbefogadtam.
Ennyit tudok, ha ez nem elég, ott a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!