MARP kutyatáp? MARP kutyatápot ismeri valaki? Vélemény?
Itt vannak a Red Mix gabonamentes összetevői, én ezzel szemezgetek :)
Composition:
Freshly Prepared Beef 26% (including 7% Aberdeen Angus Beef), Sweet Potato, Dried Turkey 16%, Potato, Freshly Prepared Venison 7%, Pea Protein, Turkey Fat 3% (preserved with tocopherols and rosemary), Salmon oil 2% (preserved with tocopherols and rosemary), Linseed, Peas, Minerals and Vitamins, Mixed Herbs (Thyme, Majoram, Oregano, Parsley, Sage), Glucosamine (170mg/kg), Methylsulfonylmethane (180mg/kg), Chondroitin (120mg/kg), Mannanoligosaccharides (48mg/kg), Fluctooligosaccharides (192mg/kg), Apple, Carrot, Seawead, Cranberry, Spinach.
Analytical Constituents:
Crude Protein 28%
Crude Fats 16%
Crude Fibres 3%
Crude Ash 8,5%
Moisture 8%
Calcium 1,77%
Phosphorus 0,94%
Omega 3 1,3%
Omega 6 2%
ME (Kcal/Kg) 3620
Én nem vagyok elájulva ettől az összetételtől, de annyira azért nem is rémes egy közepes táp szerintem, nem prémium, de nem is rossz. Abból van a legtöbb a tápban, ami első helyen szerepel és abból van a legkevesebb, ami az utolsó helyen. Ha összeadod a konkrétan kiírt százalékokat meglátod, hogy alig több mint az 50% jön ki. A táp másik felé igazából "maradékok", apró, picike észre sem veszed mennyiségekből jön ki. Olyan, mintha mindenből szórtak volna bele egy kicsit, hogy kiírhassák a zacskóra, hogy mi mindent tartalmaz, de annyira kevés mennyiségben, hogy semmilyen hatása sincs a kutya egészségére. Nem tudom neked honnan jött ki a 80% hús tartalom, de én ezt nem látom benne... Eleve (saját vélemény) egy jó táp indítson első helyen legalább 40-50% hússal, ami nem feltétlen a csirke kell legyen. Marha és kacsa hús is van benne ezt nem rossz, bár lehetne több féle hús benne. A lazac olaj az nagyon jó, viszont nem túl nagy a mennyisége.
Ha prémium tápot keresel ez nem az. Ha valami olcsóbb, de nem "mérgező" tápra vágysz akkor annak jó, de az ára akkor legyen ennek megfelelő. Hosszú távon nem biztos, hogy maradék emellett.
Remélem tudtam segíteni, fontold meg és dönts Te.
www.marppetshop.hu
itt közvetlenül a forgalmazótól kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!