Hogyan szoktassam le? Ha jön valaki izgatott lesz stb.
Kerti kutya, ha kinyitom a kert ajtót és bejön valaki idegen, akkor ott pörög, szaglászik, néha próbál felugrani, egyből rászólunk stb. de hogy tudom leszoktatni, hogy üljön meg, vagy maradjon egy helybe vagy legalább ne pörögjön ennyire, megszaglászik (mert az kell :D) és annyi ... köszi
(tudom tudom kutyasuli. de most tegyük fel,hogy nincs rá lehetőség)
Labrador egyébként és kan, 1,5éves
A kutyasuli sem mindig segít a súlyosabb eseteknél.
Szerintem nem gond ha szaglászik aza dolga.Viszitek sétálni?Ha nem akkor nem csodálkoznék hogy minden ingerre ennyire hevesen reagál.
Hát pedig ez sajnos kutyasuli. Ez egyszerű fegyelmezési kérdés, vagy el tudod érni, hogy az történjen, amit te akarsz, vagy nem. Ha nem, akkor meg kell tanulnod.
Plusz ugye a fárasztás. Egy aktívabb labinak simán kevés lehet a heti többszöri séta, pláne ha csak pórázon lehet, nem bandázhat más kutyákkal, nem tanítod, szóval valójában semmi megterhelő nem történik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!