Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyád van?...

Milyen fajta kutyád van? Melyik az álomfajtád?

Figyelt kérdés

Milyen fajta kutyá(i)d van(nak)? Mennyi idős(ek)? Hogy hívják őt/őket? Esetleg képet is csatolhattok a tündérkékről :)

Melyik az álomfajtád, azaz ha adott lenne hozzá minden, akkor milyen fajta kutyát tartanál mindenképp?

2015. okt. 26. 15:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

2 kutyám van. Egy keverék és egy beagle. 8 és 9 évesek. A beagle-t Topy-nak a keveréket Lessie-nek hívják.

[link]

[link]

(bocs, a nem túl jó minőségért)

Az álomfajtám a németjuhász illetve a német vizsla. De mivel nj-ből nem igazán találtam olyan tenyésztőt, aki megfelelő lenne számomra, így marad a német vizsla. De mivel a jelenlegi kutyáim is mentettek, ezért szerintem a következő(ke)t is menhelyről/fajtamentőktől hozom.

2015. okt. 26. 18:01
 12/29 A kérdező kommentje:
#11 nagyon édesek :)
2015. okt. 26. 18:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Keverék és Amstaff kutyák tulajdonosa vagyok. Eddig a német dogot gondoltam kedvenc fajtámnak, de immáron erősen kötődök az amstaffhoz:D Amióta megvan, azóta többet nézek róluk videót, olvasok, nézem a fajtamentést (bár nézésen-megosztáson kívül nem sokat tudok tenni)..Szóval nem is tudom melyik az álomfajtám:D dog vagy pitt:D
2015. okt. 26. 18:18
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

MUDI !

Nemhiába írták valahol, hogy akinek egyszer mudija volt, soha nem akar más fajtát.

Igazolhatom , hogy nem elfogultság íratta ezt a tapasztalatot.

Első kutyám Csodabogár Céda volt : Ha valaki tud elérhetőséget a Csodabogár kennel

tulajához ( Szabóné Szabó Zsuzsa), nagyon kérem, jelezze, ossza meg velem a titkot!

2015. okt. 26. 19:19
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Fájdalmasan kutyátlan vagyok :(

A kedvenc fajtám az angol cocker spániel, megmagyarázhatatlan, gyerekkori szerelem és akkor még csak nem is láttam a Susi és Tekergőt! :P Reálisan szemlélve a helyzetet, túl lassú vagyok én hozzájuk és túl kevés a mozgásigényem. Viszont legalább annyira szeretem a keverékeket is, úgyhogy egy idősebb, lassúcska menhelyi mix lesz a megoldás.

2015. okt. 26. 22:24
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy Black Tri Ausztrál Juhászkuty van, 5 hónapos és Rickynek hivják. Imádom a kis szőrgombóvot annak ellenére, hogy sokszor teljesen hülyének néz. :D De írtó okos és értelmes kutya, ő nekem az első kutyusom, sokan mondták hogy első kutyusnak nem lesz könnyű, de nem bántam meg, néha tényleg nem könnyű vele, de megéri amikor látom a fejlődést rajta. :) Amúgy az álomkutyám a Rottweiler meg az Ausztrál Juhászkutya! :D
2015. okt. 27. 05:37
 17/29 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos nincsen kutyám. Viszont rengeteg álomfajtám van, amiből valamennyi biztosan meg fog valósulni.

Abszolút első helyen a magyar vizsla áll, őt követi a leonbergi, majd őt a kuvasz. Utána pedig kb holtversenyben a beagle, mopsz, pumi. Imádom a kutyákat, sajnos a jelenlegi életvitelem miatt (kollégium, munka, tanulás) nem tudok kutyát tartani, de ami késik, nem múlik.

2015. okt. 27. 07:35
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, persze jöhetnek még válaszok :)

Mentek a zöld pacsik

2015. okt. 27. 11:50
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Egy 3 éves amstaffom van, Joynak hívják. Az álomfajtám is az amstaff, főleg, mióta ő megvan. :) A másik két nagy szerelmem a vadkacsavadász retriever, és a boston terrier. :)
2015. okt. 27. 15:16
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Egy 5 hónapos pumim van:) A kedvenc fajtám már nagyon-nagyon régóta a golden retriever volt, utána pedig a magyar vizsla, ha egyszer elköltözöm, biztos, hogy mindkét fajtám. Viszont nagyon megszerettem a pumit, hihetetlenül okos, első kutyánk, de imádom!:)
2015. okt. 27. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!