Milyen fajta kutyád van? Melyik az álomfajtád?
Milyen fajta kutyá(i)d van(nak)? Mennyi idős(ek)? Hogy hívják őt/őket? Esetleg képet is csatolhattok a tündérkékről :)
Melyik az álomfajtád, azaz ha adott lenne hozzá minden, akkor milyen fajta kutyát tartanál mindenképp?
2 kutyám van. Egy keverék és egy beagle. 8 és 9 évesek. A beagle-t Topy-nak a keveréket Lessie-nek hívják.
(bocs, a nem túl jó minőségért)
Az álomfajtám a németjuhász illetve a német vizsla. De mivel nj-ből nem igazán találtam olyan tenyésztőt, aki megfelelő lenne számomra, így marad a német vizsla. De mivel a jelenlegi kutyáim is mentettek, ezért szerintem a következő(ke)t is menhelyről/fajtamentőktől hozom.
MUDI !
Nemhiába írták valahol, hogy akinek egyszer mudija volt, soha nem akar más fajtát.
Igazolhatom , hogy nem elfogultság íratta ezt a tapasztalatot.
Első kutyám Csodabogár Céda volt : Ha valaki tud elérhetőséget a Csodabogár kennel
tulajához ( Szabóné Szabó Zsuzsa), nagyon kérem, jelezze, ossza meg velem a titkot!
Fájdalmasan kutyátlan vagyok :(
A kedvenc fajtám az angol cocker spániel, megmagyarázhatatlan, gyerekkori szerelem és akkor még csak nem is láttam a Susi és Tekergőt! :P Reálisan szemlélve a helyzetet, túl lassú vagyok én hozzájuk és túl kevés a mozgásigényem. Viszont legalább annyira szeretem a keverékeket is, úgyhogy egy idősebb, lassúcska menhelyi mix lesz a megoldás.
Sajnos nincsen kutyám. Viszont rengeteg álomfajtám van, amiből valamennyi biztosan meg fog valósulni.
Abszolút első helyen a magyar vizsla áll, őt követi a leonbergi, majd őt a kuvasz. Utána pedig kb holtversenyben a beagle, mopsz, pumi. Imádom a kutyákat, sajnos a jelenlegi életvitelem miatt (kollégium, munka, tanulás) nem tudok kutyát tartani, de ami késik, nem múlik.
Köszi mindenkinek, persze jöhetnek még válaszok :)
Mentek a zöld pacsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!