Meddig tart a gyógyulás kutyáknál, emlődaganat eltávolításkor?
A gyógyulási idő sok mindentől függ. (kutya állapota, műtét alatti események, stb.)
Ébredés után a legtöbb kutya még 1-2 napig bágyadtabb, bár ez is inkább kutyafüggő.
Én úgy gondolom, hogy a gazdát sokkal jobban megviseli lelkileg a dolog, mint a kutyákat.
Ne aggódj, egy jól felszerelt rendelőben egy jó orvosnál minimális a kockázat.
Gyors gyógyulást a kutyának. Neked pedig kitartást.
Nagyon köszi a gyors választ! Talán ez is olyan, hogy meg kell tapasztalni ahhoz, hogy elhiggyem. Tegnap túlestünk a műtéten, és mivel hegyoldalon lakunk, lépcsőkön kell felmenni a házhoz. Mondta az orvos, hogy dologvégzés belefér, de ne lépcsőzzön. Gondolhatod, hogy a frász jött rám, hogyan fogom ezt megoldani, amikor még a lakásban is, mi az emeleten alszunk. Na kutyi megoldotta. Estére délelőtt 11-kor volt a műtét -, úgy szaladgált a lakásban, mintha semmi nem történt volna vele.Szóval csak az ébredéskor volt nehéz, amíg észhez tért, aztán este bevágta a kaját is, amit kikészítettem, sőt már a reggelin is túl vagyunk. Tényleg engem jobban megviselt mint őt! Bárcsak valaki elmondta volna, hogy ivartalanítsuk, mert ez lehet a baja, ha nem tesszük, vagy amikor még borsónyi volt a daganat szóltak volna, hogy most gyorsan kivenni, hogy mielőbb talpraállhasson. Most már 11 éves is elmúlt, és jön a következő műtét, az ivartalanítás. Szegény kutyi! De remélem megéri, és tényleg élni fog még 5-6 évet. Spániel.
Még egyszer köszi a bátorító szavakat, bízom benne, hogy minden menni fog a rendjén, ahogyan eddig is. :-)
Örülök, hogy jól van és további minden jót kívánok.
Azért az ugrálással még óvatosan, amíg a varratok benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!