Sikerülhet a szuka befedezése, ha még nem értük el a 9. napot?
9. nap? :D ki mondta ezt a hülyeséget,hogy akkor kell?
Szerintem ne szaporítsd,nem értesz hozzá. Mellesleg ha össze kap a két kutya akkor tropa az idegrendszer, ideggyenge kutyákat nem lehet szaporítani,mert a kölykök is ilyenek lesznek!!
Ivartalanítsd a staffi jellegű kutyádat,ne szaporíts!!!!
Időpont ma 13:26
Azért te sem vagy teljesen tisztában a kutyák ivarzási ciklusával. Ha tisztában lennél vele, akkor tudhatnád, hogy nincs pontos napja, mikor veszi fel a szuka a kant. Még azonos szukánál is változhatnak azok a napok különböző tüzeléskor, amikor megáll.
Házi módszer a farok felett odanyúlni. Ha kissé felemeli a farát és még kicsit oldalra is dönti a seggét, a farkát is oldalra teszi, akkor jó. A másik az orvos .
4-es vagyok én nem értek hozzá? :DDDDD
Ahhaa jó, ülj le fiam egyes!!
Csak tud 13.-16.nap között kell,hogy felvegye a kant nagy okos, igaz pontos nap nincs,de 13-16 nap körül.
9.nap rohadtul nem fogja még a kant sem a közelébe engedni,de te okosabb vagy :D
Tudom, hogy nincsen pontos napja, a kérdés az volt, hogy MÉG nem érte el a 9. napot SEM! Akárhol érdeklődtem és akárhol olvastam, azt mondták, hogy 9. naptól már magára szokta engedni, azt is tudom, hogy ha megpiszkálom a péráját és elhajtja a farkát stb.. akkor fogékony, de DIREKT ezért kérdeztem, még mindig PÉLDÁKRA, ESETEKRE, vagyok kíváncsi, nem a szuka kutya tüzelésével kapcsolatos dolgokra, mert tisztában vagyok vele. Köszönöm
Kedves 4-es veled pedig nem vitázok, az írásodból látom, hogy nem egy szinten vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!