Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szobatisztaság. De mikortól...

Szobatisztaság. De mikortól kezdhetjük?

Figyelt kérdés

A kiskutya 12 hetes lesz pár nap múlva megkapta már a 3. oltást is. A kérdésem annyi lenne, hogy levihetem- e az utcára már, mivel jó lenne elkezdeni megtanulni, hová kell a dolgát végezni. Alom, kutyapelus erősen felejtős!

Ha levihetem, mennyi időre ajánlott?

Köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 24. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tiszta és kutyamentes helyre rövid időre leviheted.

Amit összeszedne ennyi idő alatz, azt a cipődön is beviszed.

Óvatosan a kutyatársasággal, de zöld, tiszta környékre már mehet.

2015. okt. 24. 17:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyvárosban élünk sajnos, sok kutya van a környéken.
2015. okt. 24. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát szólj a gaudájának hogy ne engedje oda...
2015. okt. 24. 17:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Az rendben van, hogy más kutyákkal nem találkozunk, de elég sokan viszik le a környéken a kutyákat, hogy a dolgukat elvégezzék. Tehát annyira nem tiszta a terep...
2015. okt. 24. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Mert itt nálam Angyalföldön is van egy zsebkendőnyi tiszta terület.

2015. okt. 24. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Pécsett a belváros közelében.
2015. okt. 24. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Hmm. Távolabb sincs egy apró zöldterület?

Kicsit sétálj a kutyussal az öledben, addig is szokja a zajt..aztán egy tisztább helyen tedd le.

Másképp tényleg nem megy. (Pécsett nem szokás kakazacsival szaladgálni? Csak kérdezem, én itt Pestországban mindig felszedem, ott nem tudom mi az állás.)

2015. okt. 24. 17:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Őszintén bevallom Neked én egyszer sem láttam, h. vki felszedte volna a produktumot a földről a kutyus után! Na ez persze nem azt jelenti, h. itt nem szokás az ilyesmi! :)

Mindenesetre én feltankoltam zacsikkal, de most csak a szekrényben várják sorsukat, mivel az összes kaki a lakásban szerteszét landol.

Gondoltamén is az ölben sétálásra, de kétlem, hogy találnék errefelé vmi tisztának mondható helyet...

2015. okt. 24. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg kevesen szedik itt a kutyagumit, én is rendszereden veszekszek más kutyásokkal, mert otthagyják ahol kipottyan a kutyából. Kertvárosban lakok, itt minden füves trrület tele van sz..arral.
2015. okt. 24. 18:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon dicséretes dolog az, amit teszel, én is követni fogom a példádat, csak jussunk már végre ki a szabadba! Itt Egyetemvárosban sem lehet jobb a szitu, tényleg nem láttam sosem eddig senkit kutyakakit szedni, pedig 10 éve itt élek...
2015. okt. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!