Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiszámoltam a közepes testű...

Kiszámoltam a közepes testű kutyám etetésére a 3 évben idáig 400ezer forintot költöttem csak az etetésre. Ti kb mennyit idáig összesen?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert ez rengeteg pénz a 3 év alatt, pedig közép kat táppal etetek, kiváncsi lennék hogy más is ennyit költ e rá.
2015. okt. 24. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor neked 1 napi kajája 365 Ft.

Nálam egy nap átlagban szerintem olyan 300 Ft-ot eszik a két kiskutya. (300 x 365 x 3)

Három évre ez 328 ezer Ft-ra jön ki.

De nem csak tápot veszek és nem mindig van a boltban farhát sem, van amikor csak drágább húst tudok venni.

Tehát lehet hogy amit mondtam összeget az nem teljesen annyi. Változhat attól függően, hogy mit találok a boltban.

2015. okt. 25. 01:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Macska: középkategóriás száraztáp + napi 10 dkg szín hús és máj, kutya napi 30 dkg hús kis zöldséggel (barf) évi 100 ezer alatt megúszom jutifalattal együtt. A két kedvenc összesen 12 kg.
2015. okt. 25. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Én két 50 kilós kutyát etetek havi 10- 12 ezerből. Ez három évre 400-450 ezer Ft. Miután a kutya nálunk hús és nem tápevő, ezért főleg nyesedéket csirkefejet, zöldséget stb.-t kap és csak nagyon ritkán a legolcsóbb tápból kiegészítést. Az oltások, az orvos meg az élősködők elleni védekezés, illetve a felszerelés is belekerül havi 6-8 ezerbe a két kutyára...
2015. okt. 27. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!