Gom kérdése:
Border collie? (a kérdés túl rövid a magyarázat túl hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy tacsi keverékünk,vele lenne 1 udvarban.2. kutya lenne,a szüleimnek már több is volt.Napi 1 vagy másfél óra lefárasztás,hétvégén egész nap.Sportolnék vele.2 holdnyi területen.Ha ez nem jó neki ajánlhattok másik fajtát!feltételek:okos,játékos legyen,engedje a simit.2015. okt. 18. 20:52
1/10 anonim válasza:
Inkább ne.A border collie egy munkakutya.Sztem golden vagy labrador retriver
2/10 anonim válasza:
Inkább más fajtát válassz, a border munkakutya.
Labrador, golden?
Menhelyi keverék?
Okos, játékos, simizhető: gyakorlatilag bármely kutya megfelel ennek.
4/10 anonim válasza:
Pumi és főleg mudi semmiképp. Aki nem tudja elérni, hogy simogathassa a saját kutyáját, annak nem való ezen fajták egyike sem. Border collie sem.
Egy menhelyi felnőtt kutyának viszont jobb helye lehet itt, mint a rácsok mögött.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. 2 órát is tudnék vele foglalkozni vele.El tudom érni hogy simizzem,azért írtam ezt mert pl:a komondor nem engedi.
2015. okt. 19. 18:03
7/10 anonim válasza:
A komondor is engedi. Engednie is kell, mert ápolni kell a bundáját.
Persze, a komondor azért nem egy tipikus öleb, a pásztorkutyák azért annyira nem igénylik a babusgatást :)
8/10 A kérdező kommentje:
KÖSSZI.
2015. okt. 20. 17:04
9/10 anonim válasza:
Egy kutya gondozását nem szabad órákhoz kötni.
Minden nap kell vele foglalkozni.. és nem az órát bámulva, hogy mikor vagy kész :P ez így olyan mintha nem is élveznéd a játékot, sétákat.
10/10 Zoe~ válasza:
Nem ajánlom a Colliet.Nem azért, mert munka kutya.Azért mert ez a fajta elég mozgékony.Hiába van nagy területen, hisz azon kívűl minimum 2-3-4 óra séta, lefárasztás illetve tanítás kell nekik.Szerintem érdemesebb volna egy menhelyi kutyát örökbe fogadni, mert nem csak megmenthetsz egy életet, emelett -szerintem- több szeretetet kaphatsz.Amint tudjuk ezek a kutyák megjárták már a legrosszabbat, így jobban értékelik a meleg otthont, amit te nyújtasz nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!