Miert telik meg ilyen hamar a kutyam buzmirigye? Ez normalis?
Nem, nem normális... korábban is ilyen gyorsan megtelt?
Ma már létezik úgynevezett bűzmirigy feltöltés, de olyan esetet is hallottam, ahol műtéttel eltávolították a bűzmirigyét a kutyának.
Mi mióta nyersen etetünk nincs probléma a bűzmiriggyel mondhatni én már vagy 2 éve nem nyomattam ki nekik,kistestűek.
Igen,amúgy nem szabad kinyomni olyan sűrűn.Oké tele van,de várni kell. Illetve kapjon csontot,kemény széklet kiszakítja és a váladék a kakival együtt ürül.
Persze azért mértékkel,mert szorulása ne legyen.
Én sem tudtam ezt. Mi is vagy havonta elmentünk,de volt mikor hiába húzták a seggüket,nem tudtuk elvinni,mert egy bűzmirigy kinyomásárért sokszor feleslegesnek tartottuk,hogy 1-2 órát várjunk a dokinál.Más dolgaink voltak végül kb 2-3 havonta ha eltudtuk őket vinni,majd megint csak ritkult ez a szám,elkezdtünk nyersen etetni és teljesen megszűnt a bűzmirigy probléma,mondom már kb 2 éve nem voltunk,nincs is tele nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!