Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan összepisili magát,...

Állandóan összepisili magát, A tiétek is?

Figyelt kérdés

Van egy Yorkshire terrierem, kan kutya. És az a problémám, hogy amikor pisil, akkor összevizeli az egész hasán a szőrt.(Nem földig érő szőre van, csak félhosszú, de ugye amikor emeli a lábát, akkor azért odalóg kicsit...vágjam le ott?

De a másik ciki dolog, hogy mifelénk szélcsatorna van, és majdnem őt is elfújja, és ha széllel szemben pisál, akkor nem ússza meg szárazon!

Mindennap fürdessem? Ti mit csinálnátok?

Mert az nem tenne jót, ha mindennap többször is megmosnám, de így meg pisiszagú!!! Pfff... :)))

2010. márc. 16. 02:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én kutyusom német spicc, ő is hosszú szőrű. És amikor vizel, ő is összekeni a hasán a szőrt. Ezért mi ott egy kicsit levágtuk neki. Viszont ezt a szélcsatornás dolgot nem tudom hogy old meg :(
2010. márc. 16. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vágjátok ott le neki a szőrt.Vagy a kutyakozmetikussal beszéld meg,és ő segít.
2010. márc. 16. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kutyakozmetikusok le szokták a genitáliák környékén vágni a szőrt. A kanoknál ezt úgy csinálják, hogy ne pisiljék le a hasukon lévő szőrszálakat. A végbél körül is le szokták nyírni, hogy ne ragadjon bele a végtermék. Keress föl egy kozmetikust, aki szépen megcsinálja, hogy a kutyusodnak higiénikus legyen, de esztétikus is. A széllel szemben pisilésre viszont nincs tippem. :D
2010. márc. 16. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a kozmetikust tudom ajánlani, nekem uszim van, neki is mindig szépen körbe van nyírva a fütyköse, így nincs gond.

A lábát néha véletlenül sikerül eltalálnia, szerintem próbáld kerülni a szélcsatornás részeket. :D

2010. márc. 16. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, én szoktam kozmetikázni, a fenekénél mindig levágtam a szőrt géppel, azzal nincs is gond!

Asszem levágok kicsit a hasáról is .

Tegyek fel képet, hogy milyen szép?

2010. márc. 16. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
A fürdetésnél meg, ha sima, langyos vízzel jó alaposan átdörgölöd, az nem okoz szőr-, bőr problémákat. A gyakori samponos fürdetés a gond, a sima vizes nem.
2010. márc. 16. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszúszőrű kicsi törpetacsim van, ő is jár így néha(bár jó a szőrnövése, nem esik a sugárba)van speciális kutyatörlő, olyan, mint a babáknak a popsitörlő, nedves, kicsit illatos, nagyon jól át lehet vele dörgölni a problémás helyet, meg popsitörlésre is jó.Nekünk bevált.
2010. márc. 16. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
A fütyiéről akarsz képet föltenni? :O XD
2010. márc. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!