Ismét én vagyok ezzel a gyönyörű kutyussal (anyja dalmata-huski keverék, apja fajtatiszta juhász?
A kutya napi szinten sétál 1-másfél órát(fut) erdő mellett lakunk és elengedem az erdőben,sétálok vele... 24kg és dalmata nagyságú(anyjától szinte csak ezt örökölte) :D nos mostis az etetéséről kérdezősködnék... régebben konzervet kapott de rájöttem hogy csak felesleges pénzkibaxás(80%víz) mostmár vettem neki jobb minőségű tápot(premiere high 5) szereti kap belőle amennyit kell neki adni+mindig friss víz. ezt hetente 4x a többi napon farhát+csirkecomb(főzve,rizzsel) nos az lenne a kérdésem hogy honnan tudom hogy a táppal jól lakik e és nem éhes még? illetve hogy csináljak neki házikosztot hogy nagyon laktató legyen,a csirkét imádja de nagyon laktatóra szeretném csinálni... +az is érdekelne ti hogy etetitek naponta a kutyusokat 1 hetet lebontva?
Http://kepfeltoltes.hu/100111/Dog_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
tündéri. az én husky-vizsla keverékemnek is hasonló a szőre, de ő soványabb felépítésű, 20 kg-s tündér.
Remekül elvan házi koszton reggel, illetve délután vagy este száraz tápon, természetesen friss vízzel :)
Igen, napi kétszeri etetés, illetve télen több mindenképpen, főleg mert kerti kutya. Egyébként előfordul, hogy több tápot kap, egyszerű, olcsóbb tápot, ez a körülményektől függ.
Szép bundáért áztass lenmagot a vizébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!