Van olyan kutya ami le tudna győzni egy felnőtt kan kaukázusi juhászkutyát?
Pitbull legyőzi? ... nézz utána elöször
Pitbull maximum 40kg és a kaukázusi bundáján nem tudna fogást találni.Pitbull meg csak bőr nem jelentene akadályt a kaukázusinak.
Szerintem egy kisebb termetű pörgősebb simán.
Ugyanis lehet ,hogy termetesre megnőnek a Kaukázusiak és egy embert igencsak megcsócsálnának ,de egy kisebb mozgékonyabb kutya szerintem kitudná játszani.
mert a kérdező vagy kutyaviadalokban gondolkodik, vagy (szerintem ez a legvalószínűbb) túl sokat játszott gyerekkorában a Pokémonnal.
Letépett lábbal azért a pitbull is vonyít.
Anno volt fent egy videó orosz oldalon, ahol egy kis vörös farkast engedtek össze egy game pittel. A vége csúnya volt, amikor a farkas (kb. egy méretűek voltak) ráharapott a pit koponyájára. Nagyon hangosan és csúnyán vonyított szegény kutya. Széttörte a farkasharapás a koponyáját.
Kaut? Igen. Mivel nem mindig a méret számít, hanem a dominancia, a fellépés, a kondíció.
De ha pusztán az erőt és a méretet nézzük, ott vannak a masztiffok, a nagyobb termetű harci kutyák vagy a többi pásztorkutya (káj, komondor, kangal, stb.).
Szóval a válasz röviden: igen, van ami le tudna győzni egy felnőtt kan kaut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!