Régóta vágytam egy skót juhászra, most megismertem egyet és nagyot csalódtam benne. Mindegyik ilyen?
Figyelt kérdés
Séta közben folyamatosan ugatott mindenre, az összes idegenhez odarohant simiért és a gazdájára nem is figyelt, más emberek jobban érdekelték. Amikor a gazdája visszahívta kb ötször szólt neki mire visszament, de amúgy nem is vele sétált hanem külön elvolt a kutya, többet volt idegen emberekkel mint a saját gazdájával.Megkérdeztem és törzskönyves, tenyésztőtől van. Én azt hittem, hogy gazdiszerető, ragaszkodó kutyák, akik lesik minden lépésünket. Nem tudom, hogy félreismertem a fajtát, vagy csak én fogtam ki rosszul.2015. okt. 10. 10:40
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2015. okt. 11. 15:01
12/13 anonim válasza:
Ha találkozó egy bunkó férfival,akkor az összes férfi bunkó ? (Egyébként igen :D ) de a viccet félre téve...egy kutyából nem lehet megítélni a fajtát.
Aki neveli és foglalkozik a kutyájával,annak normális kutyája lesz.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked is a választ :)
2015. okt. 13. 05:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!