Canis plus (Naturavetal) kutyatápot ismeri valaki? Összetevők alapján mi a véleményetek?
Nagyon jó táp,csak drága :(
Én régebben erre szerettem volna átváltani és egy kutyás ismerősöm adott kóstolót belőle, a kutyám pillanat alatt befalta,kevés volt a széklete igaz kb 4-5 napig etettem ezzel,mert elfogyott a kóstoló.
De nekem kb 8 ezer ft sok 5 kg tápért.Viszont nagyon erős szaga van,két zacskóba kellett raknom,mert nagyon érződött az egész lakásban a táp :D A kutyám oda volt érte.
Amúgy ha neked van lehetőséged akkor ajánlom,mert hidegsajtolású ezek a legjobb tápok.
Nagyon szemezgetek vele, csak óvatos vagyok, ezért előbb körbekérdezek. Jónak tűnik nagyon. Nekem még pont belefér, 15 kg. postával kb. 20.000 F, habár nagytestűm van, sokat eszik, de ha jobb a táp, akkor megvenném. Ezt még kinyögöm valahogy. Most a Taste of Wild-el etetek, a 13,5 kg. 16.000 Ft, de mivel kutyum már idősödik keresek valami jobbat, így találtam rá a Canis Plus-ra.
Köszi, hogy írtál. :)
Első vagyok:)
Én még a Markus Mühle tápot fogom kipróbálni jó árban van és nagyon dicsérik,az is hidegsajtolású.Esetleg nézz utána :)
Szia!
Nálunk is az a baj a Naturavetallal, hogy laza és sok a széklet, ráadásul nem szép a /kistestű/ kutya szőre, csak kiegészítőkkel. Érdekelne, hogy mire váltottál, és bejött-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!