Jelöl. Az én barátomnak volt egy kan kutyája, és mikor megismerkedtünk, akkor volt 3 éves. Addig semmit nem pisilt le, csak egy virágot odabent. De azt valamiért nagyon útálta, mert tele van rakva a lakás virággal, kb. 50 db-bal, és mindig csak azt az egyet pisilte le, hiába áthelyezték, stb. De mikor megismerkedtünk, és elkezdtem többet ott lenni, akkor mintha féltékeny lenne, MINDENT lepisilt, ruhát, porszívót, széket, egyszerűen nem lehetett úgy beengedni, hogy ne jelöljön be valamit. Nem tudom, hogy miattam-e vagy sem, de végig megmaradt ez a szokása. (sajnos elpusztult).
Nincs valami szokatlan szag (kutya szag, vagy ilyesmi), ami miatt jelölni kezd? Egyébként az ivartalanítás is segít ebben, ha nem akarod tenyészteni/szaporítani. :)
Kertes házban lakunk és a kutya kint van az udvaron.
Általában székeket,ajtót,virágokat,stb.. pisili le.
Területet véd. A terület megvédése a rangsorban a legmagasabb helyen allo feladata. Boss-nak erzi magat.
Ha, a rangsorban te allsz legfelül es nem a kutya, akkor változni fog minden.
Egyébként ha valami számára "új" tárgyat kiteszek,akkor azt lepisili,ha azt hiszi,hogy én nem látom.
Múltkor kitettem egy széket és az ablakból láttam,hogy lepisili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!