A kutya megérzi, ha állapotosak vagyunk?
Férjemmel már régóta próbálkozunk.
Most úgy tűnik, hogy sikerült, de még csak én tudom, a férjemnek addig nem mondom el, amíg nem biztos, mert már nagyon szeretné.
A kutyámról tudni kell, hogy alapvetően nagyon szófogadó, de ha a mezőn sétálunk, teljesen megkattan, nem hallgat rám, megy a feje/orra után, imád ott lenni, húz rángat, ha pórázon van.
Most az elmúlt 2 napban ilyen szokatlan dolgokat csinál:
1. Leül elém, és néz, olyan szemekkel, mint mikor eszek, és kunyerál (nem eszek, nem kell kimennie, semmi ilyesmi, csak ül és így néz)
2. Elvittem tegnap a mezőre, és mintha egy más kutya lenne, nem húzott, nem rángatott, persze mikor elengedtem ment a feje után, de az első hívásra visszajött.
3. Megmorogja a barátainkat, akikkel eddig jóban volt (?)
4. Ha feljön mellém a kanapéra, akkor mindig odakuckózik mellém, és sokszor ráteszi a fejét a hasamra, de soha nem érzem nehéznek. (amúgy elég nagyfejű:D)
Lehetséges, hogy megérezte volna? Vagy a kutyák nem tudnak ilyet?
Először is gratulálok, másodszor nálunk azt is megerezte, mikor menstrualtam. Olyankor mindenhova kisergetett, mint egy nagykovetet, nem engedte, hogy más kutya oda jöjjön, sőt ha a párom megolelt, úgy hogy pont szembe voltunk egymassal, befekudt közénk.
Szerintem a hormonhaztartas sokkal jobban felborul egy terhessegnel, mint egy menzesznél, így ha az egyiken így kivannak, hát pláne a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!