Ilyen szájkosarat szeretnék a kutyámra jó lehet neki?
Figyelt kérdés
olyan kell amiben nagy melegben is kényelmesen viseli , tud benne lihegni , és akár több óráig viselheti. Ez ilyen ?
2015. okt. 2. 18:50
1/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora a kutyád. hogy milyen fajta.
3/7 A kérdező kommentje:
német juhászkutya
2015. okt. 2. 19:20
4/7 anonim válasza:
Bőven jó lesz. Nekem igen nagyméretű kanom van és kb ugyanezek a méretek, csak fémben.
5/7 anonim válasza:
Én inkább fémet választanék, abban jobban kitudja nyitni a száját.
7/7 anonim válasza:
Ilyenem van, mondjuk nekem stafforshire terrierem van. El van benne, de nyáron egyébként suliban, mikor amúgy is stresszes a kutya (szocializációs foglalkozásra is járunk), akkor igencsak zavarja, ugye ez a fajta akkora szájjal rendelkezik, mint egy ház:D Szóval, mikor leveszem róla, teljesen más kinézetet ad a nyitott lihegő szája. De amúgy tud benne jutifalatot elvenni, inni. Harapni szerencsére nem igazán:) És nem is ver agyon mert nem fém:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!