Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 6 hónapos palotapincsi...

Van egy 6 hónapos palotapincsi kiskutyám, kell rá menetjegyet váltani ha buszon/vonaton utazunk? Vagy esetleg kutyaszállítóval poggyásznak minősül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

nekem is pincsim van. van táskája, abban mindenhova fel lehet vinni, poggyásznak minősül. én még a teszkóba is beviszem, bezárom a kosarát és beteszem a kocsiba, ott elvan, amíg vásárolok, nézeget(rácsos a táska két vége). a táskáról meg nem látszik, hogy kutyáknak van.

annyi, hogy nem szabad kivenni sehol, ami érthető is. ha időben elkezded hozzászoktatni simán tűri. én már csak annyit modnok az enyémnek, hogy megyünk, már ugrik is a kosarába.

2010. márc. 15. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Előzőnek: és nem szóltak még a teszkóba? Mert élelmiszer boltokba nem lehet bevinni kutyát kivéve vakvezetőt. Nem kaptak még el érte?
2010. márc. 15. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
dehogy kaptak el. be van csukva a táska, kívülről olyan, mint egy fonott női táska, csak a végén műanyag rács van, elég sűrű szövésű. nem is látni benne a kutyát. hozzászokott már, így szépen elfekszik és meg se moccan bevásárlás alatt. piszkot meg aztán főleg nem csinál, nem indul el a húsos pult felé, stb. szerintem nincs ezzel semmi gond.
2010. márc. 15. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éves westiem van, se táska semmi :D metrohoz is ahol nincs mozgolépcsö porázon megy le,ellenörök nem is szolnak söt örülnek neki,meg is simogatják:D

buszon villamoson ölembe van vagy mellettem ül :D

éjjelnappaliba is beviszem kézbe ott se szolnak semmit :D

Ennyit a több mint20 ezer forintos kis kutya táskákrol..

2010. márc. 16. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
én vagyok a pincsis. 6000-ért vettem a taskát és parktikus, mert kocsiban, metrón, boltban a legkényelmesebb megoldás számomra.
2010. márc. 17. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , már elvittem a kutyust vonattal és szerencsére igazatok lett.
2010. ápr. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!