Miért van az, hogy a 4 hónapos kutyusom, egyátalán nem figyel rám ha kint vagyunk az utcán?
Az enyém 6 éves egy hónapja hoztam az Illatosról, jelentem ugyanez a helyzet: kint se hall,se lát csak ha nagyon erélyes vagyok. Én ezt betudom annak hogy szoknia kell a környezetet. Szerintem a tiéd is ezt csinálja, illetve nála plusz, hogy még kölyök.
Viszont amíg nincs meg minden oltás, ne nagyon engedd oda idegen lényekhez-biztos ami biztos.
Egy 2-3 éves kisgyerek is elmegy bárkivel, aki édességet ajánl neki. Kölyök, még nem tud egyszerre odafigyelni mindenre. Ha hívod, akkor sem figyel rád?
Érdemes lenne nyugodt helyen sétálni sokat, ahol el is engedheted, ahol nincsenek se emberek, se mások. Ott jutalomfalattal gyakorolhatod a behívást és mindent, amit otthon tanítasz neki. Illetve a kutyaovit is nagyon javaslom, ott tudnak segíteni, hogy mi kell ahhoz, hogy majd kutyád csak rád figyeljen, teljesen kontrollálható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!