Mit gondoltok erről a gazdáról?
Figyelt kérdés
"Eladó egy nyugodt idegrendszerű,jól nevelt ,2009 novemberben született csokoládé színű labrador retriever kan,más állatokkal jól kijön,minden oltást,veszettség ellenit is ,megkapott,rendszeresen féregtelenítve van, ára 25 000 Ft"
2010. márc. 14. 17:17
1/13 anonim válasza:
Látszik milyen nyugodt és jólnevelt... szerencsétlen állat :( a gazdáját kéne így tartani!
3/13 anonim válasza:
szegény kutya milyen sovány:(((
agyonverném egy lapáttal azt az idióta gazdáját:(
4/13 anonim válasza:
azt a rohadt, szemétláda sxggfej mindenit ...hogy rohadjon meg ott ahol van
nem tudnál a linket elküldeni a retriever mentésnek? hátha tudnak tenni valamit ... info@retrieverhelp.hu
van elég bajuk azoknak is, de megszakad a szivem azért a labiért
5/13 anonim válasza:
Még van képe egy ilyen képet felrakni arról a szegény állatról!Verjük jól meg azt a szemét gazdáját!
6/13 anonim válasza:
Az alkatát tekintve (súlyos aránytalanság) azt gondolom, nem fajtatiszta példányról van szó.
7/13 anonim válasza:
A gazdáját kéne így tartani! Szegény kutyus... Megtaláltam egy másik oldalon is ugyanezt a hirdetést, annyi különbséggel, hogy ott 30.000ft-ért akarja eladni valakinek.
8/13 anonim válasza:
Mielőtt a gazdáját szidnátok,arra nem gondoltatok,hogy esetleg lehet beteg,vagy nem eszik sokat?Sajnos a kéept nem bírtam megnyitni,de szerintem más is állhat a háttérben,nem éheztetés.De ez csak az én véleményem
9/13 anonim válasza:
nem jön be a kép .... 404 not found
10/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig a gazda a hibás! rövid láncon van tartva és nagyon nagyon sovány!
2010. márc. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!