Hogyan lehet legjobban megtanítani egy Foxterriernek hogy keresse meg a rágcsálókat?
Figyelt kérdés
Hogy lehetne a legkönnyebben egy patkányt vagy egeret elfogni?Csapda van de semmi élelemre nem akar rákapni2010. márc. 14. 17:04
2/5 anonim válasza:
Vegyél pincsit enyém kiakarja nyírni a hörcsögeimet :D Este volt, hogy körútra indult nem-e jött ki valamelyik :D Meg mindig oda fekszik ahol a hörcsögök vannak hogy ha leesik egy akkor gyorsan megeszi XD Hiába mondom én neki hogy nem szabad bántani a höriket tudom én hogy ki akarja nyírni :D
3/5 A kérdező kommentje:
nekem az a célom hogy kinyírja őket
2010. márc. 14. 19:39
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Viccet félretéve, én mondjuk nem szorgalmaznám a kutyámnak, hogy patkányokra vadásszon, mert jobban félteném attól, hogy valami betegséget elkap tőlük. Mint tudjuk a patkány nem a leghigiénikusabb állat. :S Ráadásul szerintem simán meg is sebesítheti a kutyát védekezésképpen, ami további problémák forrása lehet. :S
Úgy tudom a foxi vadászkutya, kotorékozásra használták, ami a róka kiugrasztását jelenti a rókavárból. Vagy nem? Lehet tévedek. Na mindegy, az biztos, hogy én félteném a kutyám a patkányoktól, meg az általuk terjesztett betegségektől.
5/5 A kérdező kommentje:
régebben is volt foxim amit patkányzásra lett használva és semmi baja nem lett, de igazából csak a keresésére kellene
2010. márc. 15. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!